Dolphin típusú medence porszívó robotok

MEDENCETISZTÍTÓ ROBOTOK – A Maytronics teljes körű megoldást kínál a medencegondozáshoz. Az automatikus medencetisztítást, a környezetbarát vízkezelést, valamint a medencebiztonságot szolgáló termékeink széles választéka kivételes medenceélményt kínál a lakossági és kereskedelmi uszoda tulajdonosok és üzemeltetők számára világszerte.

E & S SZÉRIA: Dolphin automata medencetisztító robotok bármilyen formájú medencéhez – hatékony és alapos. Semelyik más magán medencetisztító robot nem közelíti meg Dolphin robotok hatékonyságát, megbízhatóságát és egyszerű használatát.
SUPREME SZÉRIA: A Dolphin Supreme medencetisztító robot termékcsalád csúcsminőségű medencetisztító teljesítményt biztosít, a legkisebb erőfeszítéssel és problémák nélkül.
WAVE SZÉRIA: Medencetisztító robotjaink üzletfilozófiáját a nagy teljesítményű, költséghatékony medencetisztítás jellemzi, ami a legkisebb beavatkozás mellett is működik.
CLASSIC SZÉRIA: Több mint 30 éves szakértelemmel ötvözve a medencék tisztításában, a Classic közösségi medencetisztító robotokat nagy teljesítményű és költséghatékony tisztításra tervezték minimális felhasználói beavatkozás mellett.

DOLPHIN medenceporszívó robotok

MEDENCETISZTÍTÓ ROBOTOK

A Maytronics teljes körű megoldást kínál a medencegondozáshoz. Az automatikus medencetisztítást, a környezetbarát vízkezelést, valamint a medencebiztonságot szolgáló termékeink széles választéka kivételes medenceélményt kínál a lakossági és kereskedelmi uszoda tulajdonosok és üzemeltetők számára világszerte.

1.) MAGÁNMEDENCÉK: A magánfelhasználásra szánt medencetisztító robotjaink a bizonyított megbízhatóságot, a legmodernebb tisztítási technológiákat és a könnyű használhatóságot kínálják.

2.) KÖZÜLETI MEDENCÉK ÉS USZODÁK: Közületi medencetisztító robotjaink üzletfilozófiáját a nagy teljesítményű, költséghatékony medencetisztítás jellemzi, ami a legkisebb beavatkozás mellett is működik.

MAGÁNMEDENCÉKHEZ ajánlott típusok

A magánfelhasználásra szánt medencetisztító robotok a bizonyított megbízhatóságot, a legmodernebb tisztítási technológiákat és a könnyű használhatóságot kínálják.

DOLPHIN E10

DOLPHIN S100

DOLPHIN S200

DOLPHIN S300i

DOLPHIN SUPREME M200

DOLPHIN SUPREME M400

DOLPHIN SUPREME M500

8m-es medencehossztól a 15m-es medencéig

E & S SZÉRIA

Dolphin automata medencetisztító robotok bármilyen formájú medencéhez – hatékony és alapos. Semelyik más magán medencetisztító robot nem közelíti meg Dolphin robotok hatékonyságát, megbízhatóságát és egyszerű használatát.

Családi medencékhez
A Dolphin E10 álmaid robotja, elérhető áron. Ez a rendkívül könnyű robot ideális minden medencetípushoz, beleértve a föld feletti medencéket is.

Dolphin E10

8m-es medencéig, 12m kábel hossz, csak padló tisztítás

Dolphin E10 medencetisztító robot

A kis családi medencékhez tervezve!
A Dolphin E10 álmai robotja, elérhető áron. Ez a rendkívül könnyű robot ideális minden medencetípushoz, beleértve a föld feletti medencéket is. 8m hosszúságú és 4m széles családi medencék takarítására ajánljuk. Bármilyen burkolatú medencében használható: csempe, mozaik, fólia, polyestermedence, erősített PVC, öntött beton. Tisztítási terület: Medence aljzat
DOLPHIN S100
A Dolphin S100 álmai robotja, megfizethető áron. Ez a rendkívül könnyű robot ideális minden medencetípushoz, beleértve a föld feletti medencéket is.
Aktív kefe
Az aktív kefe használata különösen hatékony súrolást és tisztítást eredményez. Az aktív kefe a robot sebességének kétszeresével forog, ezáltal lesúrolja az algákat és a baktériumokat, tiszta, átlátszó és egészséges medencevizet eredményezve.

Dolphin S100

10m-es medencéig, 15m kábel hossz

Dolphin S100 medencetisztító robot

A kis családi medencékhez tervezve!
A Dolphin S100 álmai robotja, megfizethető áron. Ez a rendkívül könnyű robot ideális minden medencetípushoz, beleértve a föld feletti medencéket is. 10m hosszúságú és 4m széles családi medencék takarítására ajánljuk. Bármilyen burkolatú medencében használható: csempe, mozaik, fólia, polyestermedence, erősített PVC, öntött beton. Tisztítási terület: Aljzat és oldalfal és vízvonal
DOLPHIN S200
Tapasztalja meg a Dolphin S kimagasló tisztítását ezzel az egyszerű robottal. A Dolphin S 200 medencetisztító robotot bárki tudja kezelni - 
rendkívül könnyű súlyának és gyors vízkieresztésének köszönhetően. Hatékonyan takarítja az aljzatot, falakat és vízvonalat egyaránt, tökéletes tisztaságot eredményez minden alkalommal.
PowerStream mozgatási rendszer - jobb navigálás
Szabadalmazott, több irányú vízáram biztosít állandó tapadást függőleges felületeken, ezáltal hatékony tisztítás és jobb mozgatásvezérlés érhető el a falak mentén és a vízvonalon.
Többszintű szűrő, Nagy hatékonyságú, eltömődéstől mentes szűrés
Leválasztja és szűri a durva, finom és nagy finomságú szennyeződést, ezáltal nagymértékben hatékony, eltömődéstől mentes szűrést biztosít. Rendkívül könnyű a tisztítás: pattintással szétnyitható.
Aktív kefe
Az aktív kefe használata különösen hatékony súrolást és tisztítást eredményez. Az aktív kefe a robot sebességének kétszeresével forog, ezáltal lesúrolja az algákat és a baktériumokat, tiszta, átlátszó és egészséges medencevizet eredményezve.
CleverClean™ lefedés - Pontos mozgatási rendszer
Fejlett pásztázó szoftver és mozgatási rendszer gondoskodik a medence padlója, a falak és a vízvonal tisztításáról a leghatékonyabb útvonal mentén. A Dolphin automatikusan kikerüli az akadályokat, és gyorsan visszatér az eredeti tisztítási mintázat szerinti útvonalhoz.

Dolphin S200

12m-es medencéig, 18m kábel hossz

Dolphin S200 medencetisztító robot

A közepes medencékhez tervezve de több funkciókkal!
Tapasztalja meg a Dolphin S200 kimagasló tisztítását ezzel az egyszerű robottal. A Dolphin S 200 medencetisztító robotot bárki tudja kezelni – rendkívül könnyű súlyának és gyors vízkieresztésének köszönhetően. Hatékonyan takarítja az aljzatot, falakat és vízvonalat egyaránt, tökéletes tisztaságot eredményez minden alkalommal.
Maximális teljesítmény és hatékonyság
A Dolphin S200 kiváló választás egy nagy méretű, max. 12 m-es családi medence alapos tisztításához. A medencetisztító intelligensen alkalmazkodik a medence formájához és benne található akadályokhoz. 
Dolphin S300i medencetisztító robot
Maximális teljesítmény és hatékonyság
A Dolphin S300i az optimális választás bármilyen medence alapos tisztításához, bármilyen körülmények között. Megtanulja hogyan navigáljon, a legjobb felderítési megoldást választva, intelligensen alkalmazkodik a medence formájához és az akadályokhoz a maximális teljesítmény és hatékonyság elérésének érdekében.	 
Ezért szeretjük a DOLPHIN S300I medence porszívót:
A Maytronics Dolphin S300i a Dolphin medencetisztító család első, okostelefonnal is irányítható és beállítható medenceporszívója.
A Dolphin S 300i automata medenceporszívót max. 12m-es családi medencébe ajánljuk. A robot képes a süllyesztett medencék alját és oldalfalát a vízvonalig takarítani.
A hatékonyság növelése érdekében elől és hátul PVC forgókefével látták el. Durva bordázatú lánctalpakon mozog, ami képessé teszi arra, hogy bármilyen felületű medence takarításával megbirkózzon. Takarítási idő: 1,5 / 2 / 2,5 óra. A hálózati kábel hossza: 18 m

Dolphin S300i

12m-es medencéig, 18m kábel hossz, Kábelcsavarodás gátlóval szerelve

Dolphin S300i medencetisztító robot + App

A nagy privát medencékhez tervezve + okostelefon vezérléssel!
A Dolphin S300i az optimális választás bármilyen medence alapos tisztításához, bármilyen körülmények között. Megtanulja hogyan navigáljon, a legjobb felderítési megoldást választva, intelligensen alkalmazkodik a medence formájához és az akadályokhoz, egy maximális teljesítmény és hatékonyság elérésének érdekében. A Dolphin S200 kiváló választás egy nagy méretű, max. 12 m-es családi medence alapos tisztításához.
Maximális teljesítmény és hatékonyság
Medenceporszívózás okosan: myDolphin App
A Dolphin S 300i medenceporszívó robot a myDolphin applikkáció letöltésével IOS vagy Android rendszerű okostelefonról vagy tabletről is vezérelhető és programozható. Az applikáció lehetővé teszi a robot manuális vezérlését. A telefon mozgásvezérelt távirányítóként is működtethető a myDolphin applikáció alkalmazásával. Az okostelefon vagy a tablet csak akkor tud csatlakozni a Dolphin S300i vezérlő egységéhez, ha rendelkezik Bluetooth kapcsolattal.
Az okostelefonos applikációval az előreprogramozás is lehetővé válik, ami azt jelenti, hogy a megadott napon kapcsoljon be a robot és indítsa el a medence a takarítást.

SUPREME SZÉRIA

A Dolphin Supreme medencetisztító robot termékcsalád csúcsminőségű medencetisztító teljesítményt biztosít, a legkisebb erőfeszítéssel és problémák nélkül.

DOLPHIN SUPREME 200M - 10 méter hosszúságú medencékhez
A Dolphin Supreme M200 az ideális medencetisztító robot maximum 10 méter hosszúságú medencékhez. Minimális befektetéssel élveztheti a tökéletes medencetakarítást, amelynek során a nehezen elérhető pontok sem maradnak ki az aljzat és a falak találkozásánál.

Dolphin Supreme 200M

10m-es medencéig, 18m kábel hossz

DOLPHIN SUPREME 200M medencetisztító robot

A kis és közepes családi medencékhez tervezve!
A Dolphin Supreme M200 az ideális medencetisztító robot maximum 10m x 10m medencékhez. Minimális befektetéssel élveztheti a tökéletes medencetakarítást, amelynek során a nehezen elérhető pontok sem maradnak ki az aljzat és a falak találkozásánál. Bármilyen burkolatú medencében használható: csempe, mozaik, fólia, polyestermedence, erősített PVC, öntött beton. Tisztítási terület: Medence aljzat
A Dolphin Supreme M200 medencetiszító robot automatikusan tisztítja és szűri szennyeződéseket a medencében. 0,5 m2 szűrőfelülettel, 70 és 200 mikronos szűrővel, valamint 17m3/h szűrési teljesítménnyel rendelkezik. A szűrők a szennyeződések jellegétől függően cserélhetők.
Hatékony takarítás:
A medencébe helyezést követően a Dolphin Supreme M200 medenceporszívó robot automatikusan elvégzi feladatát. Nem kell felügyelni, 3 óra elteltével a takarítási ciklus véget ér, és a robot magától kikapcsol. A medence alját és oldalfalakat 30 cm magasságig tisztítja. A takarítás végén nehogy a medencében felejtsd! A készüléket tároló állvánnyal rendelkezik.
Dolphin Supreme M400 medencetisztító robot
12 méter hosszúságú medencékhez
Tapasztaljon meg egy új élményt a Dolphin Supreme M400 falra mászó medencetisztító robottal. Maximum 12 méter hosszúságú medencékhez ajánlott. A Supreme M400 költséghatékony megoldás az átfogó medencetakarításra, mivel az aljzat, a falak és a vízvonal tisztítását is elvégzi.

Dolphin Supreme 400M

15m-es medencéig, 18m kábel hossz

DOLPHIN SUPREME 400M+App medencetisztító robot

A közepes és nagy családi medencékhez tervezve!
Tapasztaljon meg egy új élményt a Dolphin Supreme M400 falra mászó medencetisztító robottal. Maximum 12 méter hosszúságú medencékhez ajánlott. A Supreme M400 költséghatékony megoldás az átfogó medencetakarításra, mivel az aljzat, a falak és a vízvonal tisztítását is elvégzi.
 A DOLPHIN SUPREME M400 medencetisztító robot, okos telefonról is vezérelhető!
Kétszintű szűrés biztosítja bármilyen medenceviszonyok mellett az eltömődéstől mentes szűrést. Az idény elején használja a hálós szűrőt a durva szennyezés eltávolítására, távolítsa el a finom és durva szennyezéseket az ultrafinom szűrőkazetta segítségével.
Könnyen beállítható tisztítási programok, ciklusidő és heti menetrend, a késleltetett működés és a szűrő állapotának ellenőrzése, mindez érintőképernyős vezérlő egységen keresztül.
Fejlett pásztázó szoftver és mozgatási rendszer gondoskodik a medence padlója, a falak és a vízvonal tisztításáról a leghatékonyabb útvonal mentén. A Dolphin automatikusan kikerüli az akadályokat, és gyorsan visszatér az eredeti tisztítási mintázat szerinti útvonalhoz.
DOLPHIN SUPREME M500
A Dolphin Supreme M500 lehetővé teszi, hogy a legmagasabb szinten élvezhesse medencéjét - a távirányítással működő beállításnak és tisztító programoknak köszönhetően, amelyek maximális tisztaságot és higiéniát biztosítanak. Maximum 15 méter hosszúságú medencékhez. A Supreme M5 szakértő módon tisztítja az aljzatot, a falakat, a vízvonalat, anélkül, hogy közbe kellene avatkoznia.
15 méter hosszúságú medencékhez
A Dolphin Supreme M500 lehetővé teszi, hogy a legmagasabb szinten élvezhesse medencéjét - a távirányítással működő beállításnak és tisztító programoknak köszönhetően, amelyek maximális tisztaságot és higiéniát biztosítanak. Maximum 15 méter hosszúságú medencékhez. A Supreme M500 szakértő módon tisztítja az aljzatot, a falakat, a vízvonalat anélkül, hogy közbe kellene avatkoznia.

Dolphin Supreme 500M

15m-es medencéig, 18m kábel hossz

DOLPHIN SUPREME 500M+App medencetisztító robot

 Nagy családi medencékhez tervezve!
A Dolphin Supreme M500 lehetővé teszi, hogy a legmagasabb szinten élvezhesse medencéjét – a távirányítással működő beállításnak és tisztító programoknak köszönhetően, amelyek maximális tisztaságot és higiéniát biztosítanak. Maximum 15 méter hosszúságú medencékhez ajánlott. A Supreme 500M szakértő módon tisztítja az aljzatot, a falakat, a vízvonalat, anélkül, hogy közbe kellene avatkoznia.
A DOLPHIN SUPREME M500 medencetisztító robot, okos telefonról is vezérelhető!
 Fontosabb jellemzők és előnyök:
– Felsúrolja, kefével tisztítja és porszívózza a teljes medencét: a padlót, a falakat és a vízvonalat
– A szűrő rendszer a robot tetejéről érhető el, így könnyű és kényelmes a karbantartás
– A forgó tápkábel megakadályozza a kábel összegubancolódását
– A beépített giroszkóp tovább fokozza a feltérképezés hatékonyságát, precizitását és az irányíthatóságot
– Kétszintű szűrőrendszer, ultra finom és rugalmas háló teszi lehetővé, hogy a legfinomabb és a legdurvább szennyeződéseket is képes legyen összegyűjteni
– Az egyirányú szelepek megelőzik a szennyeződések visszajutását és gyors vízelvezetést tesznek lehetővé
– A távirányítóval manuálisan és automatikusan is működtethető a robot – könnyedén beállíthatók a paraméterek, beleértve a működési ciklust, takarítási programokat és az időzített működést
– Az időzített működés 1 vagy 2 órás késleltetett indítást tesz lehetővé
– A dugulás jelző biztosítja a takarítás zavartalan hatékonyságát
– Kettős áttételű motor segíti az optimális medence lefedettséget, valamint az irányítást, függetlenül az akadályoktól, formáktól, valamint dőlésszögektől
– A motor automatikus védelmi mechanizmussal van ellátva
– Alacsony feszültség, alacsony fogyasztás
– Egyszerű karbantartás felhasználói, valamint helyi kereskedői szinten
– Alkalmas a fokozatosan mélyülő medencékhez

KÖZÜLETI USZODÁKHOZ ajánlott típusok

Közületi medencetisztító robotjaink üzletfilozófiáját a nagy teljesítményű, költséghatékony medencetisztítás jellemzi, ami a legkisebb beavatkozás mellett is működik.

DOLPHIN WAVE 50

DOLPHIN WAVE 100

DOLPHIN WAVE 200XL

DOLPHIN WAVE 300XL

20 méteres medencehossztól a 60m-es medencéig

DOLPHIN WAVE 100 és 150 SZÉRIA

DOLPHIN WAVE 50
Nagy hatékonyságú, teljesen automatikus tisztítás hotel, kemping és iskolai medencék számára. A fejlett giroszkópos rendszer pontos feltérképezést biztosít az aljzat, a falak, valamint a vízvonal szisztematikus tisztításához. A nagy kapacitású szűrőtér összegyűjti a piszkot, port és minden egyéb törmeléket, így a tisztítási ciklus végén tiszta és higiénikus víz marad vissza.

KIFUTÓ SZÉRIA!

DOLPHIN WAVE 50

DOLPHIN WAVE 50
Nagy hatékonyságú, teljesen automatikus tisztítás hotel, kemping és iskolai medencék számára. A fejlett giroszkópos rendszer pontos feltérképezést biztosít az aljzat, a falak, valamint a vízvonal szisztematikus tisztításához. A nagy kapacitású szűrőtér összegyűjti a piszkot, port és minden egyéb törmeléket, így a tisztítási ciklus végén tiszta és higiénikus víz marad vissza.
– 15-20m-es medencéig, 24m kábel hossz
– Szűrési teljesítmény 17m3/h
– 70μm szűrővel szállítva
– 4 órás szűrési ciklus
– Padló, vízvonal és az oldalfal tisztítás
– Üzemi vízhőmérséklet 18 – 32 °C
– Tisztítás 350 m2/h
– Tisztított felület szélessége 380mm
– Forgó csatlakozó
– Szállító kocsi
– Távirányító.
DOLPHIN WAVE 100
Nagy hatékonyságú, teljesen automatikus tisztítás hotel, kemping és iskolai medencék számára. A fejlett giroszkópos rendszer pontos feltérképezést biztosít az aljzat, a falak, valamint a vízvonal szisztematikus tisztításához. A nagy kapacitású szűrőtér összegyűjti a piszkot, port és minden egyéb törmeléket, így a tisztítási ciklus végén tiszta és higiénikus víz marad vissza.

Dolphin Dynamic WAVE 100 CB

20/25m-es medencéig, 30m kábel hossz, Padló, oldalfal és vízvonal

DOLPHIN WAVE 100 + távirányító + hordkocsi

Dolphin Wave 100 medencetisztító robot
25 méter hosszúságú medencékhez
Nagy hatékonyságú, teljesen automatikus tisztítás hotel, kemping és iskolai medencék számára. A fejlett giroszkópos rendszer pontos feltérképezést biztosít az aljzat, a falak, valamint a vízvonal szisztematikus tisztításához. A nagy kapacitású szűrőtér összegyűjti a piszkot, port és minden egyéb törmeléket, így a tisztítási ciklus végén tiszta és higiénikus víz marad vissza.
A Dolphin Wave 100 igazi igásló a medencetisztítók világában. Ha egy szisztematikus, alapos, megbízható robotot keresel, akkor itt van a megalkuvást nem kérő válasz. A max. 25 m-es medencék esetében a Dolphin Wave 100 medencetisztító robot megalkuvást nem ismerve veszi fel a harcot a piszokkal, és a takarítás eredménye kristálytiszta víz.
Ajánlott medence méret: max. 25 m
– 25m-es medencéig, 30m kábel hossz
– Szűrési teljesítmény 18m3/h
– 70μm szűrővel szállítva
– 4-6-8 órás szűrési ciklus
– Padló, vízvonal és az oldalfal tisztítás
– Üzemi vízhőmérséklet 18 – 32 °C
– Tisztítás 350 m2/h
– Tisztított felület szélessége 380mm
– Forgó csatlakozó
– Szállító kocsi
– Távirányító

DOLPHIN WAVE 200XL és 300XL SZÉRIA

DOLPHIN WAVE 200XL
Programozható, szisztematikusan és sávonként tisztítja a különböző formájú medencéknek az aljzatlemezét. Intelligens, öntanuló technológiája és a többféle szkennelő módszerének köszönhetően szisztematikus, független és gyors tisztítást biztosít bármilyen közepes méretű, különböző formájú vagy típusú közületi medencében.
Fejlettebb aktív keferendszer spirális kefével
Fejlett, kétirányú keferendszer biztosít kitűnő minőségű tisztítást.

Dolphin WAVE 200XL

20/25m-es medencéig, 30m kábel hossz, csak padló

DOLPHIN WAVE 200XL + hordkocsi

DOLPHIN WAVE 200XL
Optimális megoldás közepes méretű  (max. 33m-es) közületi medencék takarítására
Szállodák, wellness központok, uszodáknak számára fejlesztette ki a Maytronics a Wave 200 XL medencetisztító robotot, amely kiválóan alkalmas közepes méretű medencék professzionális tisztítására.
Programozható, szisztematikusan és sávonként tisztítja a különböző formájú medencéknek az aljzatlemezét. Intelligens, öntanuló technológiája és a többféle szkennelő módszerének köszönhetően szisztematikus, független és gyors tisztítást biztosít bármilyen közepes méretű, különböző formájú vagy típusú közületi medencében.
– 33m-es medencéig, 35m kábel hossz
– Szűrési teljesítmény 34m³/h
– 1-8 óra szűrési ciklus. Padlótisztítás, szállító kocsi, távirányítás.
– Garancia – 24 hónap vagy 3 000 óra
Programozható, szisztematikusan és sávonként tisztítja a különböző formájú medencéknek az aljzatlemezét. Intelligens, öntanuló technológiája és a többféle szkennelő módszerének köszönhetően szisztematikus, független és gyors tisztítást biztosít bármilyen közepes méretű, különböző formájú vagy típusú közületi medencében. A négy kefe másfélszeres sebességgel pörög a robot haladási sebességéhez képest, hatékonyan besöpörve elölről és oldalról a szennyeződéseket,, megtisztítva a sarkokat is.
A Wave 200 nagyon hatékony spirális rendszerű dugulás-mentes kétrétegű szűrőrendszerrel rendelkezik. A spirális áramlási rendszer a törmelékes vizet a szűrőháló felé sodorja. A háló visszatartja a nagyobb törmeléket, a szűrőbetét hosszabb élettartamát segítve. A finom, apró törmelék fennakad a redős szűrőbetéten. A takarófedél
felnyitásával egyszerűen és gyorsan felülről tisztítható szűrők.
MMI Interaktív digitális interfész, választható tisztítási módok és on-line műszaki diagnosztika, beleértve a következőket is:
automatikus medencébe- és kilépés a medencéből (Drive to pool és Drive home programok).
Dolphin Wave 300XL medencetisztító robot
60 méter hosszúságú medencékhez
A Dolphin Wave 300 XL a legmodernebb medencetisztítást biztosítja nagy nyilvános medencék és olimpiai központok, vízi parkok illetve más, professzionális uszodákkal rendelkező helyek számára, 25-60 méter hosszú medencékhez.	 
A Wave 300XL a legjobb választás a nagy uszodai medencék és olimpiai központok, vízi parkok, valamint más 25-60 m-es medencék számára.
A Wave 300XL medence tisztító robotot úgy tervezték meg, hogy kielégítse a legnagyobb és legzsúfoltabb medencék igényeit is.
Kifinomult, programozható feltérképezési rendszerével, fejlett navigációs rendszerével, hatékony keferendszerével és nagy kapacitású szúrőrendszerével ez az erőteljesen automatizált robot kiválóan képes a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítani. A kategóriájában a Wave 300 XL nyújtja a legjobb tisztítási eredményeket.

Dolphin WAVE 300XL

25-60m-es medencéig, 43m (50m opcionális) kábel
hossz, csak padló

DOLPHIN WAVE 300XL + hordkocsi

Dolphin Wave 300XL medencetisztító robot
60 méter hosszúságú medencékhez
A Dolphin Wave 300 XL a legmodernebb medencetisztítást biztosítja nagy nyilvános medencék és olimpiai központok, vízi parkok illetve más, professzionális uszodákkal rendelkező helyek számára, 25-60 méter hosszú medencékhez.
A Wave 300XL a legjobb választás a nagy uszodai medencék és olimpiai központok, vízi parkok, valamint más 25-60 m-es medencék számára.
A Wave 300XL medence tisztító robotot úgy tervezték meg, hogy kielégítse a legnagyobb és legzsúfoltabb medencék igényeit is.
– 25-60m-es medencéig, 43/50m kábel hossz
– Szűrési teljesítmény 40m3/h, Sebesség 15m/min
– 1-8 óra szűrési ciklus. Padlótisztítás, szállító kocsi, távirányítás.
– Garancia – 24 hónap vagy 3000 óra
Dual-aktív és 4 oldalsó kefével intenzív tisztítás, mindenféle medence terepen.
Interaktív digitális interfész – választható tisztítás módok és online műszaki diagnosztika. Pontos felderítés, iránytű rendszer és a szkennelési mód.
Három különböző szűrő betét az eltérő nagyságú szennyeződések szűréséhez.
Programozható, szisztematikusan és sávonként tisztítja a különböző formájú medencéknek az aljzatlemezét. Intelligens, öntanuló technológiája és a többféle szkennelő módszerének köszönhetően szisztematikus, független és gyors tisztítást biztosít bármilyen nagy méretű, különböző formájú vagy típusú közületi medencében.
MMI Interaktív digitális interfész, választható tisztítási módok és on-line műszaki diagnosztika, beleértve a következőket is:
automatikus medencébe- és kilépés a medencéből (Drive to pool és Drive home programok). Felhasználóbarát LCD kijelző.