Beltéri dekorációs éjjeli lámpák

Beltéri dekorációs LED-es lámpák, beépített ébresztő órával, Bluetooth vezeték nélküli adatátvitellel, RGB színváltós fényterápiás funkciókkal.
Az ébresztőórák beépített hangszóróval, és mp3 formátumú zenék lejátszása képes fényterápiás ledes lámpák. Minden termék Ledes színmegvilágítással rendelkezik, 7 a legkevesebb kikeverhető szín, a DONWEI, MUSKY DY28 és az ELECSTARS termékek még beépített ébresztőóra funkciókkal is rendelkeznek, hogy minden nap pontosan tudjunk felkelni. A LightMe és Elecstars termékeket használhatjuk szabadérben, horgászathoz, esti kerti beszélgetésekhez, túrázásokhoz, kempingezésekhez, sátorozásokhoz. Ezek a ledes lámpák nem csak színváltós funkcióval rendelkeznek, hanem hallgathatunk mp3-as zenéket Micro SD kártyáról, vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül.

Beltéri nem por és vízvédett (IP65 és IP68) dekorációs éjszakai lámpák, hangszórós ébresztő órák, Wireless, Bluetooth, Wifi  adatátvitellel, RGB színváltós fényterápiával.

Ha Ön nemcsak a medencéjére de az épület belső megjelenésére is szereti az újdonságokat, itt megtalálhatja.

Legyen az éjszakai lámpáról, vagy indukciós (érintés nélküli) lámpavezérlésről, Bluetooth és Wifi kapcsolattal ellátott készülékekről, IOS vagy Android okostelefonnal való vezérlés, vagy csak egyszerűen egyedi fényt és hangulatot szeretne adni a hálószoba, gyerekszoba hangulatának, itt megtalálhatja azokat a beltéri RGB színválasztós Led-es dekorlámpákat melyeket még álmában sem gondolt hogy léteznek ezen a földön.

MUSKY DY28 5W digitális ébresztőóra, Wireless és Bluetooth vezeték nélküli vezérelhetőséggel, RGB LED éjjeli lámpa, ébresztőóra funkcióval, beépített Bluetooth hangszóróval, 3,5 mm-es Audio csatlakozás az AUX külső adatátvitelhez, USB és Micro SD kártya foglalattal, hogy a pendrive-on vagy memóriakártyán-n lévő zeneszámait le tudja játszani.

Elecstars éjjeli lámpa, beépített vezeték mentes Bluetooth 4.0 hangszóróval, Smart Touch (érintésmentes) vezérléssel, USB csatlakozási lehetőség, Micro SD kértya foglalattal, a memória kártáyra felvett mp3-as kedvens zenéinket hallgathatjuk. 16 különböző színátmenetes szín vagy az előre beállított színek közül választhatunk. (piros, zöld, kék, sárga, rózsaszín).

DONWEI beépített akkumulátorral rendelkező RGB LED fényű beltéri éjjeli lámpa, ébresztőóra funkcióval, beépített Bluetooth hangszóróval könyedén játszhatja le a telefonján lévő mp3 zenéit, Mikro SD kártya foglalat max 32GB vezérelhetőség, USB töltési lehetőség. A vezérlőgombok és Micro SD kártya segítségével az ébresztő órából Stereós otthoni zenehallgatást is kezdeményezhet.

A LightMe RGB LED éjjeli lámpa indukciós technológia (érintés nélküli) segítségével használható, három előre beállított fényerővel és RGB színváltós fényekkel rendelkezik. Kényelmes, színes, könnyű az életet bármilyen formájához. Ideális kempingezéshez, horgászathoz, éjszakai grill vagy szalonnasütéshez. Kifejezetten előnyös, gyerekszoba, hálószoba, fürdő helységekben.

Elecstars LED-es éjjeli lámpa, ébresztőóra, hasonlóan a DONWEY és a MUSKY DY28 típusokhoz, megegyezésig tartalmazza azokat a funkciókat mint a szögletes társai. Vezeték nélküli Bluetooth kapcsolattal vezérelhető beépített hangszóró, intelligens érintéssel, RGB színvezérlésű LED-es éjjeli lámpa segítségével otthonunk belső hangulatát tehetjük egy kicsit a 21.-ik századi technológiai berendezések színhelyévé.

Mi-Light WiFi iBox1 intelligens SMART éjjeli lámpa megoldásának köszönhetően, ennek az egységnek a  segítségével az otthoni világításunkat „okosíthatjuk” fel egy komfortosabb, 21.-ik századba illő komplex egésszé. Wifi iBox1 LED vezérlő, Dimmer-ezhető asztali lámpa, az iOS, és Android rendszerű telefonokhoz ingyen letölthetjük az applikációt okostelefonunkra, melyet távirányító helyett használhatjuk.

Lifesmart okos moduláris wifi világítás - 1,3 és 5 blokk aljzattal Díszvilágítás - aljzat és 3 blokk, designer tartozék, környezeti világítás, hatszögletű kialakítás, 19 LED-es blokk, könnyen telepíthető, bővíthető, iOS / Android alkalmazás, WiFi nélkül vezérelhető, 16 millió szín, Amazon Alexa kompatibilis, Google Home és Apple HomeKit

A Lifesmart intelligens wifi Smart-Home RGB ledes lámpablokk egy különleges kiegészítője minden modern Smart Home otthon belső tér kialakításhoz, hagyományos izzóval ellentétben csak a kreatív fantáziánk szabhat határt, hogy úgy alakítsuk a lámpák formavilágát ahogyan mi szeretnénk. A Lifesmart rendszert minden okostelefon- tulajdonos élvezheti, amin Android-, és iOS rendszerű operációs rendszer van telepítve.

éjszakai ébresztőóra gomba szabályozható fényerősség 500x500

BRELONG mozgásérzékelővel ellátott meleg-fehér ledes gomba ébresztőóra egy különleges lakásékszer, minden modern otthon hálószobájához, a pontos idő automatikusan megjelenik, ha az óra közelébe ér és automatikusan kikapcsol, amikor elhagyja. A beépített mozgásérzékelő segítségével leegyszerűsödik az órabeállítás mozzanata. Nem szükséges a riasztás funkciót kikapcsolni, a testszenzor érzékeli, hogy felébredt, így a riasztás automatikusan kikapcsol.

TITROBA éjszakai hálószobai lámpa, ébresztőóra napfelkelte és naplemente szimulációval

TITROBA Standard (No Wifi) napfelelte szimulációs ébresztőóra, 6 különböző hangjelzésből választhatsz, így ezzel az órával kellemes madárcsicsergésre vagy klasszikus zenére ébredhetsz, 12/24 órás formátumból kiválaszthatod a neked megfelelőt. Emellett az óra megvilágításához 7 különböző színből és 20 fényerősség közül választhatsz. Nem csak digitális óraként, de FM rádióként is funkcionál a készülék, napfelkelte vagy naplemente a szobádban!

Színes napfelkelte ébresztőóra Intelligens hangalapú vezérléssel, Alexa, Google, Lynx vagy okostelefon App-al állítható/vezérelhető

TITROBA Smart-Home okos ébresztőóra, RGB-s napfelelte szimulációs ébresztőóra, válasszd ki azt az időpontot, mikor kellni szeretnél és enged el magad, hogy a napfelkeltéhez hasonló fény ébresszen fel. 30 perccel a beállított ébresztési idő előtt az ébresztőóra lágy fényerősséggel bekapcsol, majd fokozatosan erősíti a fényerejét. Ébresztés előtt eléri a 100%-os erősségét. 

2019-es digitális, TV éjszakai lámpa, ébresztőóra, LED-kijelzővel, hőmérséklet mutatóval, többfunkciós órával, éjjeli négyzet alakú, cuki formájú kifejezetten gyermekek részére, ajándéknak, szülinapra, névnapra, karácsonyra, többféle választható kiegészítő fülekkel

CUKI gyermek ébresztőóra, 2019-es modellév, digitális óra-, hőmérséklet kijelzővel, TV éjszakai lámpa, ébresztőóra, LED-kijelzővel, hőmérséklet mutatóval, többfunkciós órával, éjjeli négyzet alakú, cuki formájú kifejezetten gyermekek részére, ajándéknak, szülinapra, névnapra, karácsonyra, többféle választható kiegészítő fülekkel

LUMINOVA SMART-HOME éjszakai ébresztőóra napfelkelte szimulációval 01

LUMINOVA Smart-Home okos ébresztőóra, RGB-s napfelelte szimulációs ébresztőóra, válasszd ki azt az időpontot, mikor kellni szeretnél és enged el magad, hogy a napfelkeltéhez hasonló fény ébresszen fel. 30 perccel a beállított ébresztési idő előtt az ébresztőóra lágy fényerősséggel bekapcsol, majd fokozatosan erősíti a fényerejét. Ébresztés előtt eléri a 100%-os erősségét. Az óra, WiFi kapcsolat esetén a telefonunkkal is vezérelhető, beállítható.