Donwei RGB ébresztőóra

DONWEI RGB LED fényű beltéri éjjeli lámpa, ébresztőóra, Bluetooth hangszóró, mp3 zenelejátszó

DONWEI RGB LED fényű beltéri éjjeli lámpa, ébresztőóra funkcióval, újratölthető beépített lithium-ion akkumulátorral, beépített Bluetooth hangszóróval, mp3 zenék lejátszása – Mikro SD kártyán keresztül, AUX kimeneti Jack porton, vagy okostelefonon keresztüli Bluetooth kapcsolat esetén. A színkeverés és a fényerősség egyszerű érintéssel állítható be a készülék tetején.

Termék tulajdonságok:
Márkanév: DONWEI
Tétel típusa: Éjjeli lámpa, RGB, ébresztőóra, USB, Micro SD, 3,5mm Jack, Bluetooth
Használat: Hobbi, Nyaralás, Túrázás, Kempingezés, Sátorozás, Horgászat, Kert
Elem típusa: 2200mAh Lítium-ion
Tanúsítványok: RoHS, CE
Burkolat anyaga: műanyag
Alak: Kocka
Burkolat színe: fehér/fekete
Kijelző színe: Piros
Teljesítmény: 3W
Az elemeket tartalmazza: Igen
Fényforrás: RGB LED izzók
Választható színek: Fehér és RGB
Dimmerezhető: Igen
Áramforrás: DC
Feszültség: 5V
Felszereltség: Bluetooth hangszórók, RGB LED színváltós fényforrás, Micro SD kártya, USB csatlakozás, ébresztőóra, 3,5mm AUX csatlakozás
Megjelentethető színek: Fehér, RGB
Jellemzők: Óra; Ébresztőóra, Bluetooth hangszóró
Jellemzők2: Érintésvezérlő szín, a zene ütemére villog

MEGRENDELÉS, ÁRAK

DONWEI RGB LED lámpa, ébresztőóra, Bluetooth, mp3 lejátszó

Cikkszám: DO1702113001-001
Csomag súly: 0,30kg
Csomag méret: 10cm x 10cm x 12cm
Szállítási idő: 2-3nap
Származási ország: Kína

Egység ár:
Nettó: 13.630.-Ft/db+ÁFA
Bruttó: 17.310.-Ft/db+száll. klts.

Donwei RGB ébresztőóra, blokk lámpa, DONWEI újratölthető RGB LED beltéri éjszakai lámpa, DONWEI újratölthető RGB LED beltéri éjszakai lámpa, ébresztőóra, Bluetooth, USB, mp3 lejátszás, Pendrive, 3,5mm Jack Audio slot,
Főbb jellemzők, használat:
Töltési funkció: Laptoprol, asztali számítógépről, autós USB töltőről, hálózati USB adapterről (DC5V-1000mA)
Bluetooth funkció: Az „ON” kapcsoló beállításával addig, míg a piros színű kijelzőn meg nem jelenik a „BLUE” felirat, majd a telefon segítségével keresse meg a „található Bluetooth-eszközök” között az „S8” nevet és csatlakoztassa a készülékhez.
Zenelejátszás és kihangosító funkciók: A Micro SD kártya lejátszás és Bluetooth zenelejátszó támogatása;
Óra funkció: Az aktuális idő megjelenítéséhez nyomja meg röviden a „MODE” gombot az óra aktuális beállításához (0/24h). Az előre- és vissza gombokkal, állítható be az óra és perc. 12/24-es óra beállítási lehetőség. Az időt a digitális kijelzőn piros színben mutatja, mely akkumulátorról vagy állandó hálózati feszültség mellett világít.
A pillanatnyi idő beállításához nyomja meg hosszan a „PLAY/PAUSE” gombot. Állítsa be, majd a mentés automatikusan befejeződik néhány másodperc múlva. Röviden nyomja meg a „PLAY” gombot az ébresztő funkció beállításához;
Az ébresztő beállítások megadásához nyomja meg hosszan a „MODE” gombot.
Bemeneti AUX funkció: Röviden nyomja meg a „MODE” gombot az AUX bemeneti funkció kiválasztásához, majd csatlakoztassa a kiválasztott külső adatforrást a DONWEI termék 3,5mm Jack dugaljra.
Dimmer funkció (színkeverési funkció): Röviden érintse meg a termék tetejét a beállított fényerőhöz; hosszú érintéssel kiválaszthatja az Önnek a legszimpatikusabb színt.
TIPP: Fény villogás a zene ritmusával megegyezően, mint a klubokban vagy diszkóban.
Meleg egyszínű de három fényerősségű világos szín beállítása: A készülék bekapcsolásakor meleg fehér színű fénnyel világít (rövid nyomással három különböző fényerősséget állíthatunk be), majd hosszan nyomja meg a készülék tetejét 8hangszóró rácsozat), hogy különböző színekre kapcsolhassunk.

Csomag tartalma:
1db Donwei RGB LED éjjeli lámpa, ébresztőóra
1db AUX kábel
1db USB kábel
1db kézi könyv ENG
A csomag nem tartalmazza a hálózati USB adaptert, de anélkül is tölthető a készülék, laptopról, asztali számítógépről, mobiltelefon adapter töltőről, USB port csatlakozóval ellátott elektronikai eszközökről!

Hasonló termékek: