AQUALOON NEOszűrő

Az AQUALOON NEO szűrőgolyók egy új technológia, amely hatékony megoldást nyújt a medencék vizének tisztítására. A szűrőlabdák 100% polietilénből készülnek, amelyek a vízforgatóba helyezve összegyűjtik a szennyeződéseket.

AQUALOON NEO szűrőgolyók, szűrőlabdák 700g/csomag, homokszűrő tartályokba

Egy új technológia a vízszűrés terén!  Költséghatékony és környezetbarát módon tökéletes megoldás a medencék vizének tisztítására és tisztántartására. A 100 % polietilénből készült labdák összefűzött szálai megakadályozzák a szennyeződések visszajutását a medencébe.
Az AQUALOON NEO egy egyedülálló új generációs, nagy kapacitású szűrőközeg, homok, üveg, zeolit vagy papírszűrőbetétek helyett.
3 mikronos szűrési hatékonysággal képes kiszűrni a porszemcséket és a zsírt a vízből. Alkalmas minden papírfilteres- és homokszűrőkhöz. 

Homokszűrő tartályhoz töltet újdonság. 700g AQUALOON NEOszűrő = 20kg szűrőhomok. 

Az AQUALOON NEO szűrőgolyók egy új technológia, amely hatékony megoldást nyújt a medencék vizének tisztítására. A szűrőlabdák 100% polietilénből készülnek, amelyek a vízforgatóba helyezve összegyűjtik a szennyeződéseket.  Az Aqualoon NEOszűrőgolyói nem kopnak, így a medence vizébe sem kerül vissza idegen anyag. Az Aqualoonnal növelheti a vízforgató élettartamát, energia és költséghatékony.

Tulajdonságok:
– energiatakarékos

– felfogja a szennyeződéseket
– nagy kapacitás, jobb szűrési teljesítmény
– az üzemi nyomás nem változik
– nincs eltömődés
– hosszú élettartam 
– nem toxikus
– újrahasznosított alapanyagból készült
– könnyű (gépészeti aknában könnyebb a szűrötöltet cseréje) 
– egyszerűen kezelhető, mosható
– helyettesíti a szűrőhomokot, szűrőüveget, papírszűrőt
– 1csomag. (700 gramm) Aqualoon helyettesít 1zsák (20kg) szűrőhomokot

LÉDIG kiszerelésű szűrővatta 700gr és 1400gr kiszerelésben

700gr és/vagy 1400gr/csomagos kiszerelésű LÉDIG úszómedence szűrő- és tisztítóberendezéseihez felhasználható gömb alakú víztisztító szűrővatta töltet. Nincsen visszamosatási és utóöblítési procedúra, tisztább víz, kevesebb gondozás, több szabadidő. Fontos, hogy amikor átáll kvarchomok töltetről szűrővatta töltetre, nézze meg a homokszűrő berendezésének teljesítmény adatait! Túl nagy vízáramlási sebességnél nem ajánlott a használata! De a homoktöltetnek sem túl szerencsés a gyors vízáramlási sebesség. A Szűrési sebesség nem haladhatja meg az 50m3/h/m2-t!
Medenceszűrés, víztisztító szűrővatta golyók 700g csomagban, 700g/csomag egyenértékű egy 20kg-os kvarchomok szűrő mennyiségének