Intex Purespa™ masszázsmedence alkatrészek

Alkatrészt keres az Intex PureSpa-hoz? Az alábbiakban felsoroljuk azokat a termékeket, amelyeket raktárról tudunk szállítani.

Természetesen előfordulhat, hogy egy alkatrész eltörik vagy elhasználódik. Semmi gond! Az Intex Purespa legelterjedtebb alkatrészeit áruljuk. Legyen szó kerek vagy szögletes felfújható fedélről, bélésről, szűrőházról, levegőszelepről vagy vezérlőpanelről… nálunk mindez megvan, és saját raktárkészletünkről szállítjuk! (amíg a készlet tart)

intex purespa felfújható masszázsmedence alkatrész oldal - logo
spare parts greywood_deluxe_intex_spa_alkatrész_oldal
intex-Bubble Massage jacuzzi 196 x 71 cm 28426 4 személyes, alkatrészek

PureSpa Bubble Massage™ Cserealkatrészek

A nyugtató, fűtött buborékfúvókákat és a Fiber-Tech® technológiát tartalmazó PureSpa buborékmasszázs egyetlen gombnyomásra ellazul.

intex-Purespa Greywood Deluxe jakuzzi 196 x 71 cm 28440 alkatrészek 4 és 6 személyes pezsgőfürdőkhöz

PureSpa Greywood Deluxe™ Cserealkatrészek

Élvezze a kényeztetés új szintjét a PureSpa Greywood Deluxe segítségével. A kifinomult famintázat eleganciát kölcsönöz minden hátsó udvarnak.

03 Intex spa jet_massage_389x301

PureSpa™ Jet masszázs Cserealkatrészek

Az Intex, amely innovációt hoz a relaxáció világába, elhozza Önnek a PureSpa™ Jet Masszázst. A magas szintű luxus és az egyszerű összeszerelés csak a fürdő kivételes gyártási minőségével párosul. A forradalmi, szabadalmaztatott Fiber-Tech™ konstrukcióval készült fürdő kiváló szerkezeti stabilitással párosul.

04 Intex Spa Jet és Bubble deluxe_spa_389x301

Intex PureSpa Jet és Bubble Deluxe™ Cserealkatrészek

A Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe egy fényűző környezetben ötvözi a nagy teljesítményű vízmasszázs és a levegős buborékmasszázs fürdő örömeit.