BASIC medencesátor D300cm kör

BASIC medencesátor ø300cm Az BASIC medencesátor egy megfizethető fedés az Ön úszómedencéjéhez. A medencesátor alkalmas kerek földfeletti, csővázas medencékhez, amelyek átmérője 300 centiméter, és sok más ilyen méretű (300 és 310 centiméter közötti átmérőjű) medencéhez is. Szeretne további komfortot nyújtani medencéjének
? Ezek az egyedülálló medencesátrak valódi értéket képviselnek az úszómedencéjéhez, és órákig tartó szórakozást és úszást garantálnak, még akkor is, ha az időjárás kiszámíthatatlan.
Basic medencesátor kör medencékhez D300cm átmérő

Többfunkciós kupola

Az úszómedencék EXIT kupolájával már nem függ az időjárás-előrejelzéstől, és kevésbé kellemes időben is élvezheti medencéjét. A burkolat fenntartható megoldás a víz melegítésére is. Ha a medencét nem használják, a mellékelt hevederekkel biztonságosan rögzítheti a házat a medencéhez. Így nem kerül szennyeződés a vízbe.

Saját fedett medence

A kupola könnyen rögzíthető az úszómedence keretéhez, és az egyedülálló csuklómechanizmus miatt nagyon kevés erőfeszítést igényel a nyitás és zárás. Pillanatok alatt nem úszhat saját fedett uszodájában! Szuper tágas a kupola alatt, és mivel átlátszó, szemmel tarthatja, mi történik a medence mellett. A burkolat akár részben nyitva is maradhat, ami megkönnyíti a medencébe való be- és kiszállást. Az EXIT Toys medencekupoláival élvezheti az úszást bármilyen időjárástól függetlenül!

BASIC medencesátor kör D3,0m

Cikkszám: EXIT-D3 (8719874703512)
Csomag súly: 14kg
Csomag méret: 102cm x 28cm x 17cm
Szállítási idő: Egyenlőre nem rendelhető termék

Egység ár:
Nettó: 78.840.-Ft/db+ÁFA
Bruttó: 100.127.-Ft/db+száll. klts.

BASIC medencesátorral, tartsuk tisztán és melegen a medencénk vizét!

A BASIC medencesátor az egyik legjobb megoldás, ha úszómedencéjét tisztán és melegen szeretné tartani! A medencesátor segítségével nem lesz hideg és koszos a medencevíz.
A medencesátor használatával mindig tiszta és meleg úszóvizet kap, anélkül, hogy magas energiaköltségek lépnének fel. Űgy működik mint a kertészetben használatos fóliasátor.
Fokozható a medencevíz hőmrséklete ha a medencesátor alatt nyári szolártakarót használ, erre a legjobb választás: SSR® szolártakarók kék vagy pálmafa mintával

Figyelem: Ha a medencevíz meleg, fokozottan ügyeljünk a medencevíz kémiai egyensúlyára, rendszeresen ellenőrizzük a vizünk PH és klór, aktív-oxigén szintjét. Magasabb hőmérsékletnél az alagaszaporulat, felgyorsul!

Figyelem: A BASIC medencesátornak nem az első célja, hogy megakadályozza a gyermekeket, háziállatokat (vagy más állatokat) abban, hogy bejussanak, beessenek a medencébe. Elsősorban nem ez a funkciója! Nyári használatra ajánlott termék! Téli használatra nem használható!