Basic medencesátor

Ha Önnek a Bubis medencefedés nem teljesen a pénztárcájához van igazítva akkor nézze meg a basic medencesátrat, kedvezőbb áron.
Ezt is arra a célra használhatja mint sok más fedést, kedvező áro. Ugyan azokat a funkciókat biztosítja mint a polikarbonát medencefedés vagy a Bubis medencsátor, gyorsabban melegszik fel a medence, rengeteg szerves anyagot, szemetet, port tart távol. Valójában a medencefedés úgy működik, mint egy üvegház, a belső hőmérséklet általában sokkal magasabb, mint a külső hőmérséklet. Medencénk vízének melegen tartásának és melegítésének fokozása érdekében kiegészíthető még az SSR szolár takaró fedéssel is.
A BASIC medencesátor csak azokra a a HOBBY, barkácsáruházi medencékhez használható, melyek kereterősítése, csőváz rendszerű és a termék rögzítési pontjához teljesen megfelelő. A BASIC medencesátor, mérsékelten szélálló, de minden ami alatta van tiszta és száraz marad.

Az oldal fejlesztés alatt áll!

A jelenlegi oldal feltöltés alatt áll! Emiatt a BASIC medencesátor almenüi, aloldalai elérhetetlenek, szerkesztésileg nem teljesek lehetnek! Ezért előfordulhatnak kisebb hiányosságok, problémák! A termékek beérkezésének ideje: EGYENLŐRE NEM TERVEZETT! Folyamatosan fejlesztjük az oldalt, ahogy időnk és energiánk engedi! Ha az almenükben a termékek neve mellett talál árat, akkor azok a termékek elérhetők, megrendelhetők, e-mailen vagy személyesen!

BASIC medencesátor, három-féle méretben—három méretű csővázas, földfeletti pancsolókra, medencékre

EX-Basic medencesátor PE fóliasátor, csővázas medencékre 300x76cm-with-dome-and-filter-pump-grey

BASIC medencesátor D300cm kör medencékhez

EX-Basic medencesátor PE fóliasátor, csővázas barkácsáruházi medencékre 360x76cm-with-dome-and-filter-pump-brown

BASIC medencesátor D360cm kör medencékhez

EX-Basic medencesátor, medencefedés, fóliasátor PE fóliasátor, csővázas, barkácsáruházi medencékre 450x122cm

BASIC medencesátor D450cm kör medencékhez

A BASIC medencesátorral, tartsuk tisztán és melegen a medence vizét!

Ez a medencesátor az egyik legjobb megoldás, ha úszómedencéjét tisztán és melegen szeretné tartani! A buboréktakaró segítségével nem lesz hideg és koszos a medencevíz.
A buborékos medencesátor használatával mindig tiszta és meleg úszóvizet kap, anélkül, hogy magas energiaköltségek lépnének fel. Űgy működik mint a kertészetben használatos fóliasátor.

Figyelem: A BASIC medencetsátor nem minden barkácsáruházi, pancsoló medencére szerelhető fel! Nem alkalmas, puhafalú(felfújhatós), gyermek pancsoló, WPC burkolatos, felfújhatós masszázsmedencék, fémpalástú medencék letakarására, csak is fémvázas(csővázas) medencékhez használható, bizonyos mérettartományon belül!

Olvassa el a Kiválasztási segédlet című oldalon szereplő leírásokat!

Kiválasztási segédlet - BASIC medencesátor, swimming-pool-cover-fit-on-my-pool