LAY-Z-SPA® FELFÚJHATÓ DropStitch™ PÁRNA VANCOUVER ÉS SINGAPURE SZÁMÁRA 155x60cm (2021-től)

LAY-Z-SPA® Vancouver AirJet Plus™ és SINGAPORE AIRJET PLUS™ DropStitch™ 155 x 60 cm-hez felfújható fedél (2021-es modell)

Lay-Z Spa Vancouver AirJet Plus™ és SINGAPORE AIRJET PLUS™ felső felfújható párnafedél készlet 2021-es verzió. A Lay-Z-Spa® felfújható párna közvetlenül helyettesíti az összes Lay-Z-Spa® Vancouver AirJet Plus™ és Singapore AirJet Plus™ pezsgőfürdő fedelét.

layz spa felfujhato masszazsmedencek logo

Bestway® Alkatrész felfújható párna LAY-Z-SPA® VANCOUVER ÉS SZINGAPÚR AirJet Plus™ WiFi 155 x 60 cm SZÁMÁRA (2021-től)

A Lay-Z-Spa® felfújható párnát közvetlenül helyettesítheti az összes Lay-Z-Spa® Vancouver AirJet Plus és Singapore AirJet Plus pezsgőfürdők fedeleivel.
Miért van szükségem felfújható fedélre?
Ha a meglévő fedele megsérül, akkor a Lay-Z-Spa® pezsgőfürdő vízhőmérséklete gyorsan zuhanni fog és tovább fog tartani a medencevíz felmelegítése.
A korábbi Lay-Z-Spa® modellek fedeleivel ellentétben, amelyek a víz felszínén feküdtek, ez a Lay-Z-Spa® fedél szorosan illeszkedik a Lay-Z-Spa® Vancouver fedelébe. Ez javítja a szigetelést, segít állandón tartani a víz hőmérsékletét, amikor a pezsgőfürdő szűrőrendszere ki van kapcsolva. Érdemes megjegyezni, hogy a fedelet a felfújás előtt a fedél belsejébe kell helyezni, mivel a takaró huzaton található lyuk túl kicsi ahhoz, hogy a teljesen felfújt fedél átférjen rajta. Ha csökkenteni szeretné Lay-Z-Spa® Vancouver fűtési költségeit, feltétlenül szükséges egy sértetlen felfújható párnát beszereznie.

Megjegyzés:
A cseredarab kisebb lesz, mint az eredeti, amikor először felfújja.

A felfújható fedél vinil anyagból készült, amelynek teljes kitágulása körülbelül 6-8 hétig tarthat. A külső levegő hőmérséklete, valamint a fürdővíz hőmérséklete segíthet ennek felgyorsításában. A teljes kibontás után a fedél ugyanúgy fog kinézni, mint korábban.

Termék leírás:
Szín: Fehér
Anyaga: PVC
Ajánlott pezsgőfürdő külső méret: Ø 155 cm
Felfújt mérete: c.a. Ø 145 cm
Modell: 2021

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a pezsgőfürdő cserealkatrésze csak a felfújható párna, maga a huzat nem. Az a termék, külön megvásárolható. A Vancouver huzatról az alábbi linken olvashat bővebben: LINK

Cikkszám.: P05220
EAN/GTIN: 6941607300695

Bestway® csere felfújható párnahuzat LAY-Z-SPA® Vancouver AirJet Plus™ 155x60 cm-hez, Szürke színű, (2021-től) P05220

Kompatibilis a következő termékkel:
Lay-Z-Spa® Vancouver AirJet™ Plus és Singapore AirJet™ Plus (GB)

Ha csökkenteni szeretné a Lay-Z-Spa® fűtési költségeit, feltétlenül szükséges a sértetlen fedél használata.

FELFÚJHATÓ FEDÉL LAY-Z-SPA VANCOUVER ÉS SZINGAPÚR SZÁMÁRA (2021-2022) P05220 szürke

Kérjük, vegye figyelembe:

Ez a burkolat elsőre túl kicsinek tűnhet a fürdőhöz, de biztos lehet benne, hogy ez a megfelelő burkolat.
A felfújható fedél vinil anyagból készült, amelynek teljes kitágulása körülbelül 6-8 hétig eltarthat. A külső levegő hőmérséklete, valamint a fürdővíz hőmérséklete segíthet ennek felgyorsításában. Ha teljesen ki van tágítva, a fedél ugyanúgy fog kinézni, mint korábban.

A terméket TILOS 15°C alatt kiteríteni és felfújni!!!

A felfújható párna telepítéséhez úgy kezdjen hozzá, mint ha a felfújható béléssel kezdené! Ha a környezeti hőmérséklet 10°C alá süllyed, azt javasoljuk, hogy a termék felfújása előtt legalább 2 óráig tartsa a csomagot bent, ahol a hőmérséklet 20°C felett van. Ez rugalmasabbá és könnyebben összeállíthatóvá teszi a párnabetétet.

A párna a hideg levegő és/vagy hőmérséklet hatására összerogyhat, a meleg pezsgőfürdő vizére helyezve, viszont visszanyeri eredeti felfújt alakját és méretét, ez teljesen természetes dolog.

Kérjük, vegye figyelembe: ez a fürdő gyermekbiztonsági zárakkal rendelkezik, és ha régebbi modellje van, közvetlenül tőlünk vásárolhat cserekapcsokat.

MEGRENDELÉS, ÁRAK

Bestway® Alkatrész felfújható cserepárna LAY-Z-SPA® Vancouver és SINGAPORE AirJet Plus™ WiFi 155×60 cm-hez (2021)

Cikkszám: P05220
EAN/GTIN: 6941607300695
Alkatrészszám: 1A60 P05220 21
Csomag súly: 5kg
Termék súly: 2,8kg
Termék méret: D155 cm
Származási ország: Kína
Szállítási idő: 2-3nap

Egység ár: ÉRDEKLŐDJÖN
Nettó: 26.473.-Ft/db+ÁFA
Bruttó: 33.621.-Ft/db+száll. klts.

LAY-Z-SPA® Vancouver AirJet Plus™ huzat felfújható párna 155x60 cm
LAY-Z-SPA® Vancouver AirJet Plus™ WiFi pezsgőfürdő Ø 155 x 60 cm felfújható párna ÁBRA 2023, 2024
Felfújható huzat LAY-Z-SPA® Vancouver AirJet Plus™ pezsgőfürdőhöz Ø 155 cm (2021) P05220

Kompatibilis az alábbi LAY-Z-SPA® pezsgőfürdőkkel!

A következő cikkekhez alkalmas alkatrész:
60027 | LAY-Z-SPA® Vancouver AirJet Plus™ pezsgőfürdő, Ø 155 x 60 cm | 2021
60027_24 | LAY-Z-SPA® Vancouver AirJet Plus™ pezsgőfürdő, Ø 155 x 60 cm | 2023, 2024
60045GB | LAY-Z-SPA® Singapore AirJet Plus™ WiFi pezsgőfürdő, Ø 155 x 60 cm | 2021

Cserélhető / alternatívaként a következő alkatrészekkel:
54112GASS15, 54112GASS12

60027 LAY-Z-SPA® Vancouver AirJet Plus™ WiFi pezsgőfürdő, Ø 155 x 60 cm (2023) BOX

60027 | LAY-Z-SPA® Vancouver AirJet Plus™ WiFi pezsgőfürdő, Ø 155 x 60 cm | 2023, 2024

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE A LAY-Z-SPA® FELFÚJHATÓ FEDÉLLEL KAPCSOLATBAN?

Az alábbi információk segítséget jelenthetnek az Ön LAY-Z-SPA® felfújható készülékéhez. Ismerje meg a kidudorodás, leeresztés és egyéb jelenségek okait és megoldásait.

KIDUDORODÓ FELFÚJHATÓ FEDÉL

1. lépés – Ellenőrizze, hogy a fedél túl van-e fújva:

Enyhén engedje le a fedelet, hogy visszaállítsa a megfelelő szintre. A felfújható béléshez hasonlóan a fedél belsejében lévő levegő a környezeti levegő hőmérsékletétől függően ingadozik.

Felhívjuk figyelmét, hogy a fedél, meleg időben kitágul, hideg éjszakán pedig lecsökken.

2. lépés – Eldeformálódott a fedél egy adott területen?

Esetenként a belső hegesztési varratok szétválhatnak. Ez a fedél deformálódását vagy ballonosodást okozhatja egy adott területen. Ha ez a helyzet, akkor nagy a valószínűsége, hogy túlfújta a fedelet ami ehhez a helyzethez vezetett.

LEERESZTŐ FELFÚJHATÓ FEDÉL

1. lépés – Ellenőrizze, hogy a szelep nem deformálódott el:

Fújja fel a légkamrát, és szorosan zárja el a szelepet. Törölje le a szelep körüli területet szappanos vízzel, hogy megállapítsa, nincs-e levegőszivárgás. Ha levegőszivárgást észlel, kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

1. A szelep kinyitásával engedje le a fedelet.
2. Készítsen elő egy kevés 80 ºC feletti forró vizet, és helyezze a szelepet a vízbe, körülbelül 1 percre (javasoljuk, hogy a folyamat ezen szakaszában viseljen konyhai kesztyűt, hogy megvédje kezét a forró víz okozta sebesülésektől).
3. Várja meg, amíg a szelep lehűl. Kihűlés után a szelepnek vissza kell nyernie eredeti formáját. Ismételje meg a tesztet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a szelep nem szivárog-e tovább.

2. lépés – Ellenőrizze, hogy nincs-e kilukadás:

A szúrás helyének meghatározásához javasoljuk, hogy hígított mosogatószert vigyen fel a fedőre. A szúrás vagy kilukadás helyén buborékoknak kell megjelenniük. A luk javításához defektjavító készletre vagy epoxi vinil ragasztóra lesz szüksége.

Sajnos ez nem gyártási hiba, és Mi nem tudjuk Önnek garanciálisan kicserélni a fedelet.

3. lépés – Ellenőrizze, hogy nincsenek-e felhasadt varratok:

Ha felhasadt varrást lát, és még mindig a garanciális időszakon belül van, küldjön  a hibáról közeli képeket, legalább 3-4 különböző beállításból, e-mail címünkre és megpróbálunk megoldást keresni rá..

Ha már nem jár a garanciális időszakon belül, nálunk vásárolhat új fedeleket!

PENÉSZ, PÁRA, VÍZCSEPPEK ELTÁVOLÍTÁSA

1. lépés – Hogyan távolíthatom el a PVC bélés és a felfújható fedél felületén kialakuló penészt télen?

Ezt általában az okozza, hogy a bélés nedves, amikor elteszik télre. A penész vízzel hígított klóros oldattal vagy MEDENCÉKHEZ HASZNÁLHATÓ VÍZVONAL ELTÁVOLÍTÓ vízkő- és folteltávolítóval tisztítható. Ez a termék semmilyen módon nem károsítja a bélést. FONTOS: Mielőtt téliesítené a medencét és a felfújható fedelét, hagyja fél napig leereszteni a napon, és tárolja száraz helyen. Ez megakadályozza a penész növekedését a felszínen télen.

Ha klóros oldatot használ a művelet befejezésével a burkolaton maradt vegyi oldatot, mossa le tiszta vízzel, hogy az erős klór ne fogja vagy szinezze meg a pezsgőfürdő színét.

2. lépés – Miért vannak vízcseppek vagy páralecsapódás a felfújható huzaton belül, és hogyan tudom megoldani a helyzetet tárolás előtt?

A felfújható burkolat belsejében lévő vízcseppek a levegő páratartalmából származnak a felfújás során. Mivel a medencében a víz forró és a környezeti hőmérséklet alacsonyabb, a felfújható burkolat belsejében lévő levegő páratartalma vízcseppeket hoz létre. A fürdőkészlet téli tárolása előtt, a felfújható burkolaton belüli penészesedés elkerülése érdekében javasoljuk, hogy végezze el a videóban látható műveleteket a belső kamra szárítása és a probléma újbóli előfordulásának megakadályozása érdekében.

A FELFÚJHATÓ FEDÉL TÚL KICSI

Ez a probléma általában akkor fordul elő, ha új fedelet vásárolnak vagy garanciálisan lett kicserélve az adott termék. A fedél vinil PVC anyagból készül és körülbelül 6-8 hét alatt teljesen kitágul. Olyan tényezők, mint a környezeti levegő hőmérséklete vagy a víz hője segíthetik a tágulás felgyorsítását.

Biztosak lehetünk abban, hogy ez teljesen normális, és még soha nem volt olyan fedőnk, amely ne érte volna el a megfelelő méretet egy kis idő múlva.

LAY-Z-SPA® TECHNOLÓGIA