LAY-Z-SPA® FELFÚJHATÓ DropStitch™ PÁRNA HELSINKI AirJet™ ÉS NAPA AirJet™ WiFi SZÁMÁRA 180x66cm (2019-től)

LAY-Z-SPA® Helsinki, Napa (DropStitch™) és Toronto AirJet™ (ThermaCore™) 180 x 66 cm-hez felfújható párna (2021-es modell)

Lay-Z Spa Helsinki AirJet™ DropStitch™ felfújható párna készlet Helsinki AirJet™, Napa AirJet™ WiFi és Toronto ThermaCore™ WiFi AirJet Plus™ pezsgőfürdőkhöz. A Lay-Z-Spa® Helsinki felfújható fedél közvetlenül helyettesíti az összes Lay-Z-Spa® Helsinki fürdő felfújható párna fedelét. Ha a meglévő fedele megsérül, akkor a Lay-Z-Spa® vízhőmérséklete gyorsan csökken és tovább tart a pezsgőfürdő felmelegítése.

layz spa felfujhato masszazsmedencek logo

Bestway® Alkatrész felfújható cserepárna LAY-Z-SPA® HELSINKI ÉS NAPA AirJet™ WiFi 180 x 66 cm letakarására a műbőrhuzat nélkül (2021/2022)

A Lay-Z-Spa® Helsinki felfújható fedél közvetlenül helyettesíti az összes Lay-Z-Spa® Helsinki fürdő fedelét. Ha a meglévő fedele megsérül, akkor a Lay-Z-Spa® vízhőmérséklete gyorsan zuhan, és tovább tart a felmelegedés.
A korábbi Lay-Z-Spa® modellek fedeleivel ellentétben, amelyek a víz felszínén feküdtek, ez a Lay-Z-Spa® fedél szorosan illeszkedik a Lay-Z-Spa® Helsinki fedelébe. Ez javítja a szigetelést, segít fenntartani a víz hőmérsékletét, amikor a fürdő ki van takarva. Érdemes megjegyezni, hogy a fedelet a felfújás előtt a fedél belsejébe kell elhelyezni, mivel a lyuk túl kicsi ahhoz, hogy a teljesen felfújt fedél átférjen rajta.

Ha csökkenteni szeretné a Lay-Z-Spa® fűtési költségeit, feltétlenül szükséges pezsgőfördőjét letakarni használaton kívüli időszakban, műbőr huzat és a felfújható párna együttes használatával.

Termék leírás:
Szín: Fehér
Anyaga: PVC
Ajánlott pezsgőfürdő külső méret: 180 cm
Felfújt átmérő: 168 – 170 cm
Modell: 2021/2022

Cikkszám: P04122
EAN/GTIN: 6942138977387

felfújható párna LAY-Z-SPA® Helsinki AirJet™ 180 x 66 cm -p04122-2021

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a pezsgőfürdő cserealkatrésze csak a felfújható párna, maga a huzat NEM. Az a termék, külön megvásárolható.

MEGRENDELÉS, ÁRAK

Bestway® Alkatrész felfújható cserepárna LAY-Z-SPA® HELSINKI ÉS NAPA AirJet™ Ø180 x 66 cm SZÁMÁRA (2021)

Cikkszám: P04122
EAN/GTIN: 6942138977387
Alkatrészszám: 1A54 P04122 19
Csomag súly: 5kg
Termék súly: 3kg
Termék méret: c.a. 170 cm
Származási ország: Kína
Szállítási idő: 2-3nap

Egység ár: RAKTÁRON
Nettó: 29.000.-Ft/db+ÁFA
Bruttó: 36.830.-Ft/db+száll. klts.

Ha a termék nincs készleten, alternatívaként használható az alábbi termék is: LINK ITT
B-BWP04122-UNI12108 (2024)

Kérjük, vegye figyelembe:

Ez a burkolat elsőre túl kicsinek tűnhet a fürdőhöz, de biztos lehet benne, hogy ez a megfelelő burkolat.
A felfújható fedél vinil anyagból készült, amelynek teljes kitágulása körülbelül 6-8 hétig eltarthat. A külső levegő hőmérséklete, valamint a fürdővíz hőmérséklete segíthet ennek felgyorsításában. Ha teljesen ki van tágítva, a fedél ugyanúgy fog kinézni, mint korábban.

A terméket TILOS 15°C alatt kiteríteni és felfújni!!!

A felfújható párna telepítéséhez úgy kezdjen hozzá, mint ha a felfújható béléssel kezdené! Ha a környezeti hőmérséklet 10°C alá süllyed, azt javasoljuk, hogy a termék felfújása előtt legalább 2 óráig tartsa a csomagot bent, ahol a hőmérséklet 20°C felett van. Ez rugalmasabbá és könnyebben összeállíthatóvá teszi a párnabetétet.

A párna a hideg levegő és/vagy hőmérséklet hatására összerogyhat, a meleg pezsgőfürdő vizére helyezve, viszont visszanyeri eredeti felfújt alakját és méretét, ez teljesen természetes dolog.

Kérjük, vegye figyelembe: ez a fürdő gyermekbiztonsági zárakkal rendelkezik, és ha régebbi modellje van, közvetlenül tőlünk vásárolhat cserekapcsokat.

Kompatibilis az alábbi készülékekkel!

A következő cikkekhez alkalmas alkatrész:
60025 | LAY-Z-SPA® Helsinki AirJet™ pezsgőfürdő, Ø 180 x 66 cm | 2021, 2022
60025 | LAY-Z-SPA® Helsinki AirJet™ WiFi pezsgőfürdő, Ø 180 x 66 cm | 2023, 2024
54189 | LAY-Z-SPA® Helsinki AirJet™ pezsgőfürdő, Ø 180 x 66 cm | 2019, 2020
60415 | LAY-Z-SPA® NAPA AirJet™ WiFi pezsgőfürdő, Ø 180 x 66 cm | 2023
60415 | LAY-Z-SPA® NAPA AirJet™ WiFi  pezsgőfürdő, Ø 180 x 66 cm | 2023
60163 | LAY-Z-SPA® Toronto AirJet Plus™ ThermaCore™ WLAN WiFi pezsgőfürdő Ø 190 x 70 cm | 2023, 2024

Cserélhető / alternatívaként a következő alkatrészekkel:
B-BWP04122-UNI12108 (2024)

54189 LAY-Z-SPA® Helsinki AirJet™ pezsgőfürdő, Ø 180 x 66 cm (2019, 2020) BOX

54189 | LAY-Z-SPA® Helsinki AirJet™ pezsgőfürdő, Ø 180 x 66 cm | 2019, 2020

60025 LAY-Z-SPA® Helsinki AirJet™ WiFi pezsgőfürdő, Ø 180 x 66 cm (2023) BOX

60025 | LAY-Z-SPA® Helsinki WiFi AirJet™ pezsgőfürdő, Ø 180 x 66 cm | 2023

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE A LAY-Z-SPA FELFÚJHATÓ FEDÉLLEL KAPCSOLATBAN?

Az alábbi információk segítséget jelenthetnek az Ön Lay-Z-Spa felfújható készülékéhez. Ismerje meg a kidudorodás, leeresztés és egyéb jelenségek okait és megoldásait.

KIDUDORODÓ FELFÚJHATÓ FEDÉL

1. lépés – Ellenőrizze, hogy a fedél túl van-e fújva:

Enyhén engedje le a fedelet, hogy visszaállítsa a megfelelő szintre. A felfújható béléshez hasonlóan a fedél belsejében lévő levegő a környezeti levegő hőmérsékletétől függően ingadozik.

Felhívjuk figyelmét, hogy a fedél, meleg időben kitágul, hideg éjszakán pedig lecsökken.

2. lépés – Eldeformálódott a fedél egy adott területen?

Esetenként a belső hegesztési varratok szétválhatnak. Ez a fedél deformálódását vagy ballonosodást okozhatja egy adott területen. Ha ez a helyzet, akkor nagy a valószínűsége, hogy túlfújta a fedelet ami ehhez a helyzethez vezetett.

LEERESZTŐ FELFÚJHATÓ FEDÉL

1. lépés – Ellenőrizze, hogy a szelep nem deformálódott el:

Fújja fel a légkamrát, és szorosan zárja el a szelepet. Törölje le a szelep körüli területet szappanos vízzel, hogy megállapítsa, nincs-e levegőszivárgás. Ha levegőszivárgást észlel, kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

1. A szelep kinyitásával engedje le a fedelet.
2. Készítsen elő egy kevés 80 ºC feletti forró vizet, és helyezze a szelepet a vízbe, körülbelül 1 percre (javasoljuk, hogy a folyamat ezen szakaszában viseljen konyhai kesztyűt, hogy megvédje kezét a forró víz okozta sebesülésektől).
3. Várja meg, amíg a szelep lehűl. Kihűlés után a szelepnek vissza kell nyernie eredeti formáját. Ismételje meg a tesztet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a szelep nem szivárog-e tovább.

2. lépés – Ellenőrizze, hogy nincs-e kilukadás:

A szúrás helyének meghatározásához javasoljuk, hogy hígított mosogatószert vigyen fel a fedőre. A szúrás vagy kilukadás helyén buborékoknak kell megjelenniük. A luk javításához defektjavító készletre vagy epoxi vinil ragasztóra lesz szüksége.

Sajnos ez nem gyártási hiba, és Mi nem tudjuk Önnek garanciálisan kicserélni a fedelet.

3. lépés – Ellenőrizze, hogy nincsenek-e felhasadt varratok:

Ha felhasadt varrást lát, és még mindig a garanciális időszakon belül van, küldjön  a hibáról közeli képeket, legalább 3-4 különböző beállításból, e-mail címünkre és megpróbálunk megoldást keresni rá..

Ha már nem jár a garanciális időszakon belül, nálunk vásárolhat új fedeleket!

PENÉSZ, PÁRA, VÍZCSEPPEK ELTÁVOLÍTÁSA

1. lépés – Hogyan távolíthatom el a PVC bélés és a felfújható fedél felületén kialakuló penészt télen?

Ezt általában az okozza, hogy a bélés nedves, amikor elteszik télre. A penész vízzel hígított klóros oldattal vagy MEDENCÉKHEZ HASZNÁLHATÓ VÍZVONAL ELTÁVOLÍTÓ vízkő- és folteltávolítóval tisztítható. Ez a termék semmilyen módon nem károsítja a bélést. FONTOS: Mielőtt téliesítené a medencét és a felfújható fedelét, hagyja fél napig leereszteni a napon, és tárolja száraz helyen. Ez megakadályozza a penész növekedését a felszínen télen.

Ha klóros oldatot használ a művelet befejezésével a burkolaton maradt vegyi oldatot, mossa le tiszta vízzel, hogy az erős klór ne fogja vagy szinezze meg a pezsgőfürdő színét.

2. lépés – Miért vannak vízcseppek vagy páralecsapódás a felfújható huzaton belül, és hogyan tudom megoldani a helyzetet tárolás előtt?

A felfújható burkolat belsejében lévő vízcseppek a levegő páratartalmából származnak a felfújás során. Mivel a medencében a víz forró és a környezeti hőmérséklet alacsonyabb, a felfújható burkolat belsejében lévő levegő páratartalma vízcseppeket hoz létre. A fürdőkészlet téli tárolása előtt, a felfújható burkolaton belüli penészesedés elkerülése érdekében javasoljuk, hogy végezze el a videóban látható műveleteket a belső kamra szárítása és a probléma újbóli előfordulásának megakadályozása érdekében.

A FELFÚJHATÓ FEDÉL TÚL KICSI

Ez a probléma általában akkor fordul elő, ha új fedelet vásárolnak vagy garanciálisan lett kicserélve az adott termék. A fedél vinil PVC anyagból készül és körülbelül 6-8 hét alatt teljesen kitágul. Olyan tényezők, mint a környezeti levegő hőmérséklete vagy a víz hője segíthetik a tágulás felgyorsítását.

Biztosak lehetünk abban, hogy ez teljesen normális, és még soha nem volt olyan fedőnk, amely ne érte volna el a megfelelő méretet egy kis idő múlva.

LAY-Z-SPA® TECHNOLÓGIA