Vízkőoldó szett Fix E02 2021-es Lay-Z-Spa® AIRJET™ SZIVATTYÚKHOZ

LAY-Z-SPA® AirJet™ szivattyúkhoz használható vízkőmentesítő tartály szett

Ez a szett a legtöbb esetben E02-es hibát tudja orvosolni! Ha mégsem akkor vagy a fűtőegység, vízpumpa, járókerék, áramlásérzékelő és/vagy a vezérlő PTC alaplap hibásodott meg, melyre ez a szett nem alkalmas. Azokat cserélni szükséges. Alkatrészeket a hiba orvoslására az ALKATRÉSZ BOLTBAN megvásárolhatja! Továbbá ennek a terméknek a rendszeres használata javasolt, minden olyan hálózati vízzel megtöltött pezsgőfürdőnél, ahol gyakori a magas vízkő okozta meghibásodás! FOLYAMATOS ÜZEMELTETÉSHEZ NEM HASZNÁLHATÓ CSAK IDŐKÖZI VÍZKŐMENTESÍTÉSRE!

Lay z spa jakuzzi E02 hibajelenség javítására, vízkőmentesítő trtály szett - Service Pack One (SP01)

A leggyakoribb hiba, az E02, amelyet a szivattyún keresztül elégtelen vízáramlás vált ki. Ezt a korlátozást gyakran a fűtőberendezésen belüli vízkő és a hozzá tartozó törmelék okozza.

Ha kemény hálózati vizű területen él, a LAY-Z-SPA® AirJet™ szivattyú vízkőmentesítése javítja a víz áramlását azáltal, hogy eltávolítja ezeket a kalciumlerakódásokat a fűtőtestről a keringető szivattyúról és az áramlásérzékelőről. Szervizcsomagunkat kettő vízkőoldó tablettával szállítjuk, amelyek segítenek a szivattyú zökkenőmentes működésében. Valamint talál a csomagban 2db B/C-cső gumitömítést és 1db A-cső gumitömítést is.

A vízkőmentesítő tartály valójában egy mini pezsgőfürdő edényzet, amely lehetővé teszi a szivattyú tisztítását, valamint a szivárgásokból, a lejárt alkatrészekből és a hibakódokból eredő hibák diagnosztizálását és megoldását. Használható arra is, hogy leküzdje a Freeze Shield™ inicializálását és E02 okozását, amikor felfújja a medencéjét hideg időben. Sokat segíthetünk a vízkőkicsapódás elkerülésében azzal, hogy a pezsgőfürdő vizébe, frissen feltöltött állapotban, vízkőstabilizáló vegyszert adagolunk, a címkén javasolt mennyiségben, ezzel elkerülhetjük a vízkőlerakódásokból adódó károkat.

Lay z spa jakuzzi E02 hibajelenség javítására, vízkőmentesítő trtály szett - Service Pack One (SP01) 02

Ha elfogyott a tartályhoz adott vízkő-mentesítő tabletta az alábbi LINK-en rendelhet újakat.

LINK a vízkő-mentesítő tabletta oldalra:

MEGRENDELÉS, ÁRAK

Lay-Z-Spa® SP1 E02 vízkőmentesítő tartály szett LAY-Z-SPA® AirJet™ szivattyúkhoz

Bestway® LAY-Z-SPA® kiegészítő alkatrész AirJet™ és AIRJET PLUS™ WIFI szivattyúkhoz (2021-től) EU

Cikkszám: SPA-SP01
EAN/GTIN: 5065013719009
Csomag súly: 300gr
Termék súly: 260gr
Termék méret: 24 x 11,5 x 7,5 cm
Származási ország: EU
Szállítási idő: 2-3nap

Egység ár:
Nettó: 16.000.-Ft/db+ÁFA
Bruttó: 20.320.-Ft/db+száll. klts.

A termék nem használható, ha a kezelőpanelen megjelent az E02 hibakód és/vagy nem indul el a vízpumpa. A termék rendszeres használata csak a hiba megelőzésében segít a megoldásában NEM!!!

CSAK AZ ALÁBBI LAY-Z-SPA® AirJet™ SZIVATTYÚKHOZ HASZNÁLHATÓ

2020 előtt gyártott „tojás” AirJet™ szűrőszivattyúk

Lay z spa jakuzzi E02 hibajelenség javítására, vízkőmentesítő trtály szett - Service Pack One (SP01) 03
Lay z spa jakuzzi E02 hibajelenség javítására, vízkőmentesítő trtály szett - Service Pack One (SP01) 04

INTEX® PureSpa™ és a LAY-Z-SPA® HydroJet Pro™ masszázsmedencék szivattyúihoz NEM KOMPATIBILIS!!!

A TERMÉK HASZNÁLATA
A következő lépések segítséget nyújtanak a termék helyes használatában:

Mielőtt a szivattyút lecsatlakoztatná a pezsgőfürdőről, a medencében található szűrőházat és a ChemConnect™-et (vegyszeradagoló fúvóka) csavarja le és a zárósapkákkal zárja le a csővégeket, hogy a víz ne tudjon kifolyni a szivattyú felé, amikor leköti a szivattyút a medencéről (vagy eressze le a vizet a pezsgőfürdőből)
– Csavarja ki a meglévő csatlakozó hollandereket a pezsgőfürdő KM menetes csatlakozójáról (a kioldáshoz csavarja ki mindkét oldalon)
– Szerelje rá a szűrőegység csatlakozó hollandereire a vízkőoldó tartályt
– a hollanderben található gumitömítéseket hagyja benne, ügyeljen arra, hogy ne húzza túl a hollandereket
– töltse fel vízzel a tartályt a felső kimeneti csőtalálkozás felé (c.a. 1 – 1,5 Liter szükséges a feltöltéshez)

– Helyezzen a vízzel feltöltött tartályba egy (a csomag tartalmában megtalálható) 16gr tömegű tisztító tablettát, a jobb hatás elérése érdekében öntsön a tabletta mellé 0,5 vagy 1 dl esetet is) (TIPP: gyorsabban oldódnak a tabletták, ha a már felfűtött vízbe dobja bele azokat)
– Várjon, míg feloldódik a tabletta
– Kapcsolja be szűrés funkcióba a szivattyút valamint kapcsolja be a fűtést legalább 35°C víz-hőmérsékletig)
– Járassa 45-60 percig az szűrőt
– Kapcsolja ki a szűrőberendezés szűrési és fűtési funkcióját
– Csavarja le a tartályt a szűrőberendezésről
– Öntse ki a maradék vizet a szennyvíz-lefolyóba
– Csavarja vissza a tartályt az egységre (ügyeljen arra, hogy a B/C hollander csatlakozókat ne kulccsal húzza meg csak kézzel)
– Öntse fel a tartályt tiszta vízzel és járassa a szűrőrendszert 15-45 percig, hogy a maradék vegyszer és vízkőmentesítő származékok összekeveredjenek a tiszta vízzel
– Öntse ki a kereverék vizet a lefolyóba
– Majd csatlakoztassa vissza a szűrőegységet a pezsgőfürdő csatlakozóira
– És indítsa el a pezsgőfürdőt……..így már használhatja biztonságosan

Figyelem!

A termék leválasztása a teli pezsgőfürdő esetében a csövek lecsatlakoztatása után vízszivárgás léphet fel, ebben az esetben ajánlunk, hogy a pezsgőfürdőben lévő vizet is engedje le, vagy használjon 3/4″ BM lezáró kupakot a KM csatlakozók lezárására, különben a pezsgőfürdőben találató víz el fog folyni a kivezető csöcsonkokon!
Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez az alkatrész csak az eredeti Egg (tojás) /2018 – 2020-ig / és az újabb Cube (kocka) /2021 – 2022 / kinézetű AirJet™ szivattyúkkal kompatibilis!

HydroJet™, HydroJet Pro™ és Palm Springs HydroJet™ medencékhez nem használható!!! Valamint a 2023-as évben forgalomba hozott LAY-Z-SPA® WiFi pezsgőfürdő Cabo HydroJet™ 180 x 180 x 71 cm (2023) és LAY-Z-SPA® WiFi pezsgőfürdő Dominica HydroJet™ Ø 196 x 71 cm (2023) pezsgőfürdőkhöz sem alkalmazható!!!

Termék mérete:
Magasság: 240 mm
Átmérő: D75 mm
KM menetes csőcsonk átmérő: 25 mm / 3/4″
Vízkőmentesítéshez felhasználandó vízmennyiség: c.a. 1,0 – 1,5 Liter

LAY-Z-SPA® TECHNOLÓGIA