LAY-Z-SPA® FELFÚJHATÓ HÁTPÁRNA a LAY-Z-SPA® Palma/Maldives HydroJet Pro™ 201 x 201 x 80 cm-hez (2022-ig)

Lay Z Spa® FELFÚJHATÓ HÁTPÁRNA LAY-Z-SPA® Palma/Maldives HydroJet Pro™ 201 x 201 x 80 cm méretű masszázsmedencékhez (2022-ig)

Felhívjuk figyelmét, hogy a LAY-Z-SPA® Maldives HydroJet Pro™ cserealkatrésze csak a háttámla. Szelepeket vagy csatlakozókat nem tartalmaz. Ezeket beszerezheti vagy átszerelheti az előző háttámlából, vagy megvásárolhatja újonnan. (2022-ig)

layz spa felfujhato masszazsmedencek logo

Bestway® felfújható csere hátpárna LAY-Z-SPA® PALMA és MALDIVES HydroJet™ 201 x 201 x 80 cm masszázsmedencékhez (2022-ig) 

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a pezsgőfürdő cserealkatrésze csak a háttámla . Szelepeket vagy csatlakozókat nem tartalmaznak. Ezeket beszerezheti az előző háttámlából, vagy megvásárolhatja újonnan.

Termék leírás:
Szín: Fehér
Anyaga: PVC
Ajánlott medence méret: 201 x 201 x 80 cm
Modell év: 2018

Ez a felfújható hátpárna a belső bélés fekvő és ülőrészeihez használható kiegészítő terméke, melyet csak az alábbi táblázatban szereplő pezsgőfürdőkhöz használható. Más pezsgőfürdőkhöz nem használható és nem telepíthető!

Cikkszám: P61750ASS18
EAN/GTIN:
6942138965070

Javasoljuk, hogy vásárlás előtt olvassa el az alábbi „Fontos információk” részt

Bestway® felfújható alkatrész háttámla LAY-Z-SPA® Palma - Maldives HydroJet Pro™ 201 x 201 x 80 cm-hez (2022-ig) P61750ASS18
Bestway® felfújható alkatrész háttámla LAY-Z-SPA® Palma - Maldives HydroJet Pro™ 201 x 201 x 80 cm-hez (2022-ig) P61750ASS18

MEGRENDELÉS, ÁRAK

LAY-Z-SPA® FELFÚJHATÓ HÁTPÁRNA Bestway® alkatrész háttámla LAY-Z-SPA® Palma/Maldives HydroJet Pro™ 201 x 201 x 80 cm-hez (2022-ig)

Cikkszám: P61750ASS18
EAN/GTIN: 6942138965070
Termékkód: 1A54 P02964 18
Csomag súly: 3,0kg
Termék súly: 2,2kg
Ajánlott pezsgőfürdő méret: 201 x 201 x 80 cm
Származási ország: Kína
Szállítási idő: 2-3nap

Egység ár: ÉRDEKLŐDJÖN
Nettó: 21.310.-Ft/db+ÁFA
Bruttó: 27.064.-Ft/db+száll. klts.

Kérjük, vegye figyelembe:

Ez a hátpárna elsőre túl kicsinek tűnhet, de biztos lehet benne, hogy ez a megfelelő cserealkatrész.
A felfújható hátpárna vinil anyagból készült, amelynek teljes kitágulása körülbelül 6-8 hétig eltarthat. A külső levegő hőmérséklete, valamint a fürdővíz hőmérséklete segíthet ennek felgyorsításában. Ha teljesen ki van tágítva, a hátpárna ugyanúgy fog kinézni, mint korábbi terméke, melyet a csomaghoz kapott.

A terméket TILOS 15°C alatt kiteríteni és felfújni!!!

A felfújható hátpárna telepítéséhez úgy kezdjen hozzá, mint ha a felfújható béléssel vagy a felső párnával kezdené! Ha a környezeti hőmérséklet 10°C alá süllyed, azt javasoljuk, hogy a termék felfújása előtt legalább 2 óráig tartsa a csomagot bent, ahol a hőmérséklet 20°C felett van. Ez rugalmasabbá és könnyebben összeállíthatóvá teszi a hátpárna cserebetétet.

A hátpárna a hideg levegő és/vagy hőmérséklet hatására összerogyhat, a meleg pezsgőfürdő vizébe helyezve, viszont visszanyeri eredeti felfújt alakját és méretét, ez teljesen természetes dolog.

Kérjük, vegye figyelembe: ez a termék (mint az eredeti) kapcsos zárakkal rendelkezik, melyet a fürdő belső oldalába kialakított helyre rögzítheti, víztöltés előtt. 

Bestway® alkatrész háttámla LAY-Z-SPA® Palma - Maldives HydroJet Pro™ 201 x 201 x 80 cm-hez ÁBRA (2022-ig) P61750ASS18

A következő cikkekhez alkalmas alkatrész:
60033 | LAY-Z-SPA® Maldives HydroJet Pro™ pezsgőfürdő, 201 x 201 x 80 cm | 2021
60057 | LAY-Z-SPA® Palma Hydrojet Pro™ pezsgőfürdő, 201 x 201 x 80 cm | 2021
60192 | LAY-Z-SPA® Maldives HydroJet Pro™ pezsgőfürdő, 201 x 201 x 80 cm | 2022
54173 | LAY-Z-SPA® Maldives HydroJet Pro™ pezsgőfürdő, 201 x 201 x 80 cm | 2018, 2019, 2020

régebbi/újabb megfelelő alkatrész:
P06905 (LAY-Z-SPA® Palma/Maldives HydroJet Pro™ 201 x 201 x 80 cm-hez (2023, 2024))

Alternatív kialakítás:
P06905

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE A LAY-Z-SPA FELFÚJHATÓ FEDÉL vagy HÁTTÁMLÁVAL KAPCSOLATBAN?

Az alábbi információk segítséget jelenthetnek az Ön Lay-Z-Spa felfújható készülékéhez. Ismerje meg a kidudorodás, leeresztés és egyéb jelenségek okait és megoldásait.

KIDUDORODÓ FELFÚJHATÓ HÁTPÁRNA

1. lépés – Ellenőrizze, hogy a fedél túl van-e fújva:

Enyhén engedje le a fedelet, hogy visszaállítsa a megfelelő szintre. A felfújható béléshez hasonlóan a fedél belsejében lévő levegő a környezeti levegő hőmérsékletétől függően ingadozik.

Felhívjuk figyelmét, hogy a fedél, meleg időben kitágul, hideg éjszakán pedig lecsökken.

2. lépés – Eldeformálódott a fedél egy adott területen?

Esetenként a belső hegesztési varratok szétválhatnak. Ez a fedél deformálódását vagy ballonosodást okozhatja egy adott területen. Ha ez a helyzet, akkor nagy a valószínűsége, hogy túlfújta a fedelet ami ehhez a helyzethez vezetett.

Felhívjuk figyelmét, hogy a fedél, meleg időben kitágul, hideg éjszakán pedig lecsökken.

LEERESZTŐ FELFÚJHATÓ HÁTPÁRNA

1. lépés – Ellenőrizze, hogy a szelep nem deformálódott el:

Fújja fel a légkamrát, és szorosan zárja el a szelepet. Törölje le a szelep körüli területet szappanos vízzel, hogy megállapítsa, nincs-e levegőszivárgás. Ha levegőszivárgást észlel, kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

1. A szelep kinyitásával engedje le a fedelet.
2. Készítsen elő egy kevés 80 ºC feletti forró vizet, és helyezze a szelepet a vízbe, körülbelül 1 percre (javasoljuk, hogy a folyamat ezen szakaszában viseljen konyhai kesztyűt, hogy megvédje kezét a forró víz okozta sebesülésektől).
3. Várja meg, amíg a szelep lehűl. Kihűlés után a szelepnek vissza kell nyernie eredeti formáját. Ismételje meg a tesztet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a szelep nem szivárog-e tovább.

Felhívjuk figyelmét, hogy a fedél, meleg időben kitágul, hideg éjszakán pedig lecsökken.

2. lépés – Ellenőrizze, hogy nincs-e kilukadás:

A szúrás helyének meghatározásához javasoljuk, hogy hígított mosogatószert vigyen fel a fedőre. A szúrás vagy kilukadás helyén buborékoknak kell megjelenniük. A luk javításához defektjavító készletre vagy epoxi vinil ragasztóra lesz szüksége.

Sajnos ez nem gyártási hiba, és Mi nem tudjuk Önnek garanciálisan kicserélni a fedelet.

3. lépés – Ellenőrizze, hogy nincsenek-e felhasadt varratok:

Ha felhasadt varrást lát, és még mindig a garanciális időszakon belül van, küldjön  a hibáról közeli képeket, legalább 3-4 különböző beállításból, e-mail címünkre és megpróbálunk megoldást keresni rá..

Ha már nem jár a garanciális időszakon belül, nálunk vásárolhat új fedeleket!

PENÉSZ, PÁRA, VÍZCSEPPEK ELTÁVOLÍTÁSA

1. lépés – Hogyan távolíthatom el a PVC bélés és a felfújható fedél felületén kialakuló penészt télen?

Ezt általában az okozza, hogy a bélés nedves, amikor elteszik télre. A penész hígított klóros folyadékkal vagy Clearwater vízkő- és folteltávolítóval tisztítható. Ez a termék semmilyen módon nem károsítja a bélést. FONTOS: Mielőtt téliesítené a medencét és a felfújható fedelét, hagyja fél napig leereszteni a napon, és tárolja száraz helyen. Ez megakadályozza a penész növekedését a felszínen télen.

Ha klóros oldatot használ a művelet befejezésével a burkolaton maradt vegyi oldatot, mossa le tiszta vízzel, hogy az erős klór ne fogja vagy szinezze meg a pezsgőfürdő színét.

2. lépés – Miért vannak vízcseppek vagy páralecsapódás a felfújható huzaton belül, és hogyan tudom megoldani a helyzetet tárolás előtt?

A felfújható burkolat belsejében lévő vízcseppek a levegő páratartalmából származnak a felfújás során. Mivel a medencében a víz forró és a környezeti hőmérséklet alacsonyabb, a felfújható burkolat belsejében lévő levegő páratartalma vízcseppeket hoz létre. A fürdőkészlet téli tárolása előtt, a felfújható burkolaton belüli penészesedés elkerülése érdekében javasoljuk, hogy végezze el a videóban látható műveleteket a belső kamra szárítása és a probléma újbóli előfordulásának megakadályozása érdekében.

A FELFÚJHATÓ HÉTPÁRNA TÚL KICSI

Ez a probléma általában akkor fordul elő, ha új hátpárnát vásárolnak vagy garanciálisan lett kicserélve az adott termék. A fedél vinil PVC anyagból készül és körülbelül 6-8 hét alatt teljesen kitágul. Olyan tényezők, mint a környezeti levegő hőmérséklete vagy a víz hője segíthetik a tágulás felgyorsítását.

Biztosak lehetünk abban, hogy ez teljesen normális, és még soha nem volt olyan hátpárnánk, amely ne érte volna el a megfelelő méretet egy kis idő múlva.

LAY-Z SPA TECHNOLÓGIA