medence-vilagitas-ip68-rgb-led-szinvaltos-medencevilagitas

Medencevilágítások, halogén- és ledizzókkal

A vízalatti lámpák jelenléte az esti fürdőzés élményét teszi felejthetetlenné. A kereskedelemben kapható medencelámpák: MTS, Astral, Krypsol és Hayward termékek. Figyeljünk arra, hogy ezen elemek beépítőtestei már a medence betonozásnál beépítésre kerüljenek. Fontos, hogy kivitelezés előtt már beszerezzük ezeket a termékeket! Ha nem is a komplett terméket, de legalább a beépítő házat, a kötöződobozt és vezetéket szerezzük be. Nálunk raktárról azonnal szállíthatóak!

Többféle típusú és minőségű ledes medenceizzót tartunk raktáron.

1.) A legjobb ár: Vish ledek smd5730

2.) A legjobb teljesítmény: GT smd3030

3.) A legjobb teljesítmény: GT PowerLed

4.) A lehető legkedvezőbb és legjobb: Vlike PowerLed

5.) kerti gömblámpák, kerti kockalámpák

A weboldalon ismertetett medencevilágítás menübe ide kattintva is keresgélhet!

A halogén izzóval felszerelt vízalatti PAR56 típusú lámpákat külön transzformátorral kell működtetni, ugyanis 12V-al működnek 300W teljesítmény leadás mellett.
Különösen figyeljünk arra, hogy ezeket a lámpákat csakis víz alatt működtessük! Mivel a medencevíz hűtése elengedhetetlen feltétel az izzók hosszú élettartalmára! Víz feletti bekapcsolás esetén a nagy hő miatt az izzók idő előtt kiéghetnek!
Léteznek ugyan kisebb (spot, MINI) lámpák halogén vagy LED izzóval, melyek ugyancsak 12V-al működnek, de míg a teljesítményük a halogén izzóknak: 50-100 W, a LED izzóké csupán 4/5,5-9W. A PAR56 foglalatú LED izzóval szerelt lámpák pedig 20/24W-30/36W-40W-54W-70W teljesítményre képesek. Szakszerű beépítés esetén a lámpák élettartalma hosszú időn át fog szolgálatot teljesíteni. A lámpák beépítő kereteit mindig úgy építjük be, hogy izzócserénél ne kelljen a medence vízét leengedni, elég egy mozdulat a vízfelszín felett és percek alatt cserélhetővé válik a kiégett izzó!