Utólagosan felszerelhető ledes RGB medencelámpa

Utólagosan felszerelhetô RGB, színváltós medencelámpa, betonos medencéhez 35W teljesítményben – RGB+Fehér/távirányító vezérléssel, 1.100lm, IP68, 50.000h – 1db 100W/12V halogénizzó helyett, (12VAC ledes trafó szükséges a működtetésükhöz!)

Utólagosan felszerelhetô medencelámpa, betonos RGB + fehér:

35W (352 darab LED izzóval) smd2835 LED RGB (12V/AC) + távirányítóval, színes, többszínű + fehér színben, privát úszómedencékhez és szökőkutakhoz.
Az izzó búra anyaga: magas vegyszer ellenálló képességgel rendelkező, könnyő polikarbonátból készül, a ház anyaga, fehér ABS
Választható színkombinációk RGB esetében: fehér (a fehér színt az izzó több szín együttes világításával keveri ki, külön fehér ledek az izzóban nem találhatóak), piros, zöld, kék, sárga, ciánkék, lila
Működtetéséhez 12V/AC ledtrafó(k) beépítése indokolt! AC trafóval kapcsolatban, írjon e-mailt és megajánljuk Önnek a legmegfelelőbbet.
Itt olvashat bővebben a DC12V ledes transzformátorokról!!!
35W RGB + távirányító utólagosan elhelyezhető medencelámpa színváltós 433mHz távirányítóval

Ledek száma izzónként:

A 35W/1.100lm,  ledek száma: 352db/lámpa

Izzó tulajdonságok:

Típus: Mising
Áramforrás: AC 12V
Izzó szabvány méret megnevezés: STANDARD
Izzó anyaga: Polikarbonát
Izzó burkolat anyaga: ABS fehér
Besugárzási szög: 12o fok
Használat: Hobbi, privát,
Tanúsítványok: VDE, RoHS, CE, LVD, EMC
Alkalmazás: úszómedence, szökőkút,
Védettségi osztály: IP68
Cikkszám: SKUE29242-RGB35
Feszültség: 12V/AC
LED izzók teljesítménye: 35w (0,1W/led izzó teljesítmény)
Elérhető RGB LED izzók: 35W RGBHF (a fehér színt az izzó több szín együttes színeivel keveri ki, külön fehér ledek az izzóban nem találhatók)
Külön rendelhető színek: Kék, Meleg fehér, Hideg fehér
Garancia: 1 év
Fényforrás: smd2835 LED izzók
Távirányító mérete: 130mm x 50mm
Távirányítóhoz ajánlott elem: Varta V23GA 12V (az elem nem tartozék)
Kapacitás: 52 mAh
Magasság: 28.5 mm
Átmérő: 10.3 mm
Tömeg: 7.7 mm

A távirányító:

A színváltós RGB medencelámpa alaptartozéka a távirányító, mely könnyen kézbe illik, a rajta elhelyezett gombok teljesen egyértelmű használhatóságot biztosítanak!
A jelvétel a távirányító és az izzó között max: 5-10m de szükséges „látnia” az izzónak a távirányítót. Ez a feltétel akkor érvényesül, ha a medenceizzó a vízszínt alatt maximum: 0,5 – 0,6m-re van!
Figyelem! Ha a lámpákat a hozzá adott távírányítóval szeretné vezérelni, úgy a lámpát a vízszint alatt maximum 55-65cm-re szabad telepíteni, Különben a távirányító jelét a víz és a vízáramlás le fogja árnyékolni. 
Távirányító mérete: h: 130mm, sz: 50mm (az elem nem tartozék!!!)
Ajánlott elem típus: Varta V23GA, Duracell MN21 A23

MEGRENDELÉS, ÁRAK

Utólagosan felszerelhetô színváltós medencelámpa, betonos RGB + távirányító 35W/1.100lm

Cikkszám: SKUE29242-RGB35W
Csomag súly: 1.485g
Csomag méret: 32cm x 32cm x 9cm
Származási ország: Kína
Szállítási idő: 2-3nap

Egység ár:
Nettó: 37.908.-Ft/db+ÁFA
Bruttó: 48.143.-Ft/db+száll. klts.

Utólagosan felszerelhető meleg- és hidegfehér, ABS medencelámpa, betonos medencéhez 25W és 35W teljesítményben – 25W/12V/DC 2.500lm a 35W/12V/DC 3.500lm, IP68, 50.000h – 1db 100W/12V halogénizzós medencelámpa helyett, (12V/DC ledes trafó szükséges a működtetésükhöz!)
Utólagosan felszerelhetô ledes egyszínű meleg-hidegfehér medencelámpa, betonos medencékhez 25W-36W
HF Utólagosan felszerelhetô ledes egyszínű hidegfehér medencelámpa, betonos medencékhez 25W-36W

smd2835 Led tulajdonságok:

1). 2-ers változat
2). Többféle színt állíthatunk elő a halogén izzóval szerelt társával szemben, amely csak meleg fehér színhőmérséklettel világít.
3). Sokkal energiatakarékosabb, minta a hagyományos halogén izzóval szerelt társai
4). Az izzó csak led tarfóval működtethető, DC és Ac12V transzformátorokkal. De vasmagos transzformátorral nem működtethető, azt mindenképpen cserélni szükséges. Az oldalon megajánlott lámpa csak 12VAC ledes trafóval működtethető, ugyanis csak így képes a színeket kikeverni a távirányító segítségével.

A színváltós RGB LED medencelámpa a dobozban található tartókonzol segítségével rögzíthető a betonmedence oldalára.
35W RGB + távirányító utólagosan elhelyezhető medencelámpa színváltós 433mHz távirányítóval

Az smd2835 RGB LED izzók tápegység (DC/AC/12V) csatlakoztatása:

A vezérlőket ugyanígy kell elképzelnünk, adott esetben tehát csak egy DC/AC sorkapocs átalakítóra lehet még szükségünk, valamint egy két eres vezetékre. Az RGB vezérlőbe szín szerint a piros vezetéket a Power+ vagy +, a feketét a Power- vagy -, míg a tápegységbe a piros a V+, a fekete a V- jelzéshez fog kerülni.
1). A DC/AC/12V transzformátor akkor szükséges, ha külső RGB vezérlő nélkül kívánja csatlakoztatni a LED izzót (de maximum 2db).
2). A színváltós medencelámpa, távirányítóval rendelkezik, ez a csomag része is, mellyel számtalan funkciót állíthatunk be, beépített memóriatárolással rendelkezik.
A memóriatárolás azt jelenti, hogy a beállított színű izzót kikapcsolva a távirányítóval, mindig az utolsó beállított színnel kapcsol be a rendszer. De csak akkor ha a távirányítóval kapcsolja az izzókat, billenő kapcsoló, vagy áramszünet esetén törli a memória tárolásnál elmentett színbeállítást.
Példa: A jelen esetben kék színt állítunk be, és kikapcsolja a lámpát vagy lámpákat a távirányító segítségével, és egy hétig elutazik, egy hét múltán bekapcsolja a távirányítóval a lámpát, kék színnel indul el a rendszer. Önnek nem kell újra hangolni vagy beállítani azt.
3). A távirányító mini AAA ceruzaelemmel működik, ami nem a csomag része, 12V, mérete: D1xH2.58cm, ajánlott típus: Varta V23GA, Duracell MN21
4). A lámpát ON / OFF gombokkal kapcsolhatjuk BE illetve Ki.
5). Az izzó fényerejét a B+ és B- gombokkal erősíthetjük, illetve csökkenthetjük
6.) A színkeverésnél a sebességet az S+ és S- gombokkal gyorsíthatjuk illetve, lassíthatjuk

Ellenálló külső izzó burkolat:

A medencelámpa burkolata ellenáll a medencében lévő vegyszerek kémiai hatásaitól
A csomag részét képző c.a. 1,5m hosszúságú duplán szigetelt 2-eres vezeték, amely az üveg csészébe van forrasztva, szilárd csatlakozást biztosít a 12 voltos hálózati kábelhez.

Megbízható és hatékony:

A speciálisan víz alatti medencevilágításra kifejlesztett termék az optikai üveglencséje egyenletesen és kiválóan szétteríti a medencében és a medence körül a színeket, olyan módon, hogy a benne tartózkodók szemét ne zavarná.

Gazdaságos medence izzó:

Az smd2835 LED RGB fényforrás energiatakarékos a jelenlegi 100W-os halogén izzókkal szemben, mivel a 100w helyett csak 35Watt energiát fogyasztanak hasonló megvilágítási fényerő mellett, ugyanakkor a színek játékával feldobhatjuk medencénk esti megvilágítását anélkül, hogy egyéb takaró lencséket helyezzünk fel a meglévő halogén izzók búrája elé. Valamint már az új építésű medencék építésekor jelentős megtakarításokat érhetnek el ezekkel ez izzókkal.

35W RGB + távirányító utólagosan elhelyezhető medencelámpa színváltós 433mHz távirányítóval
Utólagosan felszerelhetô ledes egyszínű meleg-hidegfehér és színváltós RGB-s medencelámpa, betonos medencékhez 25W-36W-55W(RGB) - telepítési rajza

CSOMAG TARTALMA:

– 1db 35W RGB medencelámpa
– 1db műanyag tartókonzol
– 4db műanyag tipli + 4db Ko acél facsavar a tartókonzol falra történő rögzítéséhez
– 1db szürke/fehér 433MHz távirányító (elem nélkül)

35W RGB + távirányító utólagosan elhelyezhető medencelámpa színváltós 433mHz távirányítóval A CSOMAG TARTALMA

Hasonló medence világítási termékek: