Buborékos medencefedés, medencesátor

Medencéjének víze nem melegszik? A medencevíz állandó gondozásra szorul, porszívózni takarítani kell, mert állandóan telemegy porral, szerves anyagokkal, falevéllel? Túl sok medencevegyszert adagolunk és semmi értelme? Sokat párolog a víz és emiatt sokszor kell utántölteni?

Itt a megoldás! A BUBIS medencefedés vagy medencesátor!

Teljesen úgy működik mint egy polikarbonátos medencelefedés csak sokkal olcsóbb beruházást igényel.

Egy buborékos fedés többféle célra: Például, nyáron elhelyezheti a SunnyTent-et a medencéjére de télen a trambulinjára. Dupla használat egy áron! Ezenkívül a SunnyTent tökéletes a homokozó tiszta és szárazon tartására is! És mi van a zöldséges kerttel? Az ovális SunnyTent buborék takaró különösen alkalmas erre is. A buborékos medencefedés funkciója: Abban rejlik, hogy egy kis medence gyorsabban melegszik fel, mint fedés nélkül. Valójában a SunnyTent úgy működik, mint egy üvegház, és mint egy üvegház, a belső hőmérséklet általában sokkal magasabb, mint a külső hőmérséklet. Medencénk vízének melegen tartásának és melegítésének fokozása érdekében kiegészíthető még az SSR szolár takaró fedéssel is.
A buborék takaró mindenféle tárgy letakarására, védelmére felhasználható. Az átlátszó buborék takaró szélálló, minden ami alatta van tiszta és száraz marad. Néhány ötlet melyre még használható a buborékos SunnyTent takaró: -hinta / tető sátor, -Jacuzzi / pezsgőfürdő /, -föld feletti és földbe épített kisebb méretű medencék takarása /felfújhatós, fémpalástú barkács áruházakban beszerezhető modellekre/, -tűzifa tárolására, -széna tároló, -pótkocsi sátor / pótkocsi / motorkerékpár tároló, -építőanyag tároló, -játszó és alvó sátor gyerekeknek, -kültéri esti fényképezés a természetben

Méretek:

2 féle forma és 5 különböző méret.

1.) a legkisebb M-es kör

2.) a közép méretű L-es kör

3.) a legnagyobb méretű XL-es kör

4.) a legkisebb M-es ovális forma

5.) és a legnagyobb L-es ovális forma