Medencefóliázás MAPEPOOL típusú fóliákkal

Medencefóliázás MAPEPOOL típusú medencefóliákkal. Német minőség, olasz gyártás, magyarországi forgalmazás……OTH engedéllyel rendelkező termék, mely közösségi tanmedencék kivitelezésénél is használható. Elérhető színek: világoskék, Adriakék, Homok, Fehér, Türkiz, kék mozaik mintás

Mapepool medencefólia típusok, színek és termékleírás:

A MAPEPOOL termékcsalád 1,5 mm vastagságú, poliészter szöveterősítéses medencefóliákból áll. A MAPEPOOL alkalmazható monolit beton és zsaluköves medencék esetében is. Különösen előnyös felújításra szoruló festett medencék felújítására, vagy új medencék esetén, ahol a tartósság, a szépség és a gazdaságosság egyaránt fontos szempontot képviselnek. A termékfóliákhoz választható folyékony fólia (950ml/kanna) is szín azonos színben, Bádoglemez és geotextília is szerepel katalógusban.

http://www.mapei.com/HU-HU/cikk.asp?IDCategoria=1&IDProdotto=123
http://www.polyglass.com/public/HU/products/Mapepool.pdf

MAPEPOOL medencebélelő fólia termék leírás:

Válassza az Ön számára legkedvezőbb színárnyalatot az úszómedencéhez. A Mapepool technológiának köszönhetően a szín tökéletes és változatlan marad sok éven át. Találja ki, hogy milyen alakú medencét szeretne. A Mapepool technológiának köszönhetően bármilyen alakú medence megépíthető a klasszikus négyszögletestől a legszokatlanabb formákig. A technológiának köszönhetően minden részletében tökéletes az eredmény. Saját medence egy hét alatt. A lemez beépítése csak pár napot igényel. Nem kerülnek nehézfémek a környezetbe. A termék megfelel az EN 71-3 európai szabvány előírásainak (Gyermekjátékszerek biztonsága. Bizonyos elemek migrálása). A Mapepool lemezek hosszútávon ellenállnak az UV sugárzással szemben. A legmagasabb mértékig ellenálló a mikro-organizmusokkal szemben. Alkalmas nyilvános és privát úszómedencék építésére. Az úszómedence vízének kezeléséhez a megfelelő vízkezelő szereket kell használni, betartva a gyártók használati és adagolási útmutatóját. A Mapepool a PolyglassSpa. terméke, mely a Mapei csoport tagja. A Mapepool úszómedence szigetelő lemezekre 10 év anyagminőség garancia vonatkozik.
Termék leírás:
– Lágyított PVC-ből készült vízszigetelő lemez, poliészter szövet erősítéssel
– Színek: Lipari (Adriakék), Capri (Vil kék), Egadi (Türkiz), Sahara (Homok), Salina (Fehér), Ischia (Vil szürke), Pompei (Kék mozaik)
– Tekercs mérete: két féle méretben: Szél: 1,65m x Hossz: 25m és 2,00m x 25m-es méretben
– Európai szabvány: EN 13967 típus T
MŰSZAKI JELLEMZŐK:
– Látható hibák EN 1850-2 Nincs
– Hosszúság EN 1848-2 (m): 25 (-0/+5%)
– Szélesség EN 1848-2 (m): 2,00/1,65 (±5 mm)
– Egyenesség EN 1848-2 (mm): ≤ 50 mm
– Vastagság EN 1849-2 (mm): 1,5 (±10%)
MŰSZAKI JELLEMZŐK ANTISLIP- CSÚSZÁSGÁTLÓ fólia burkolat
– Tekercs méret: Szél:1,65m x Hossz:10m
– Választható színek: 6 féle színben: Lipari (Adriakék), Capri (Vil. kék), Egadi (Türkiz), Sahara (Homok), Salina (Fehér), Ischia (Vil szürke)
– Hosszúság EN 1848-2 (m): 10 (-0/+5%)
– Szélesség EN 1848-2 (m): 1,65 (±10 mm)
– Vastagság EN 1849-2 (mm): 2,0 (±10%)
– Dombornyomat formája: Piramis
– Terhelés alatti deformálódással szembeni ellenálló képesség EN 13967 ANNEX B NPD

Mintás Mapepool medencefólia, választható színek:

Pompei/Kék Mozaik

Egyszínű Mapepool medencefólia, választható színek:

Lipari/Adria kék

Capri/világos kék

Egadi/Türkiz

Sahara/Homok

Salina/Fehér

Ischia/Szürke