Masszázsmedencék

Különböző formájú medencék, melyek pezsdítő egészséget biztosítanak!

Spaform:

Spaform-logo

“Spaform” medencék általános jellemzői:

 • ( 3 fajta modell típus létezik, a 2000-es alapmodell, a 3000-es középmodell és a minden extrát tartalmazó 4000-es modell )
 • Acryl héj, 10 féle szín és minta
 • Hidromasszázs szivattyúk (1 db kétsebességes +1, ill. 2 db egysebességes)
  Speciális fúvókák
 • Levegőfúvók, légcsatorna / kivéve a 2000-es sorozat /
 • Elektromos fűtés
  Ózonos fertőtlenítő /a 2000 és a 3000 sorozatban nem tartozék, de rendelhető/
  Kapcsoló szekrény digitális kijelzővel,
  Víz alatti világítás,
  Fa burkolat vagy utólag burkolható, állítható fém vázszerkezet.
  Kemény hőszigetelt takaró.

Miért érdemes masszázsmedencét választani?

 • a forróvizes fürdő levegő- és vízmasszázs kombinálásával a vérerek kitágulnak, fokozza a vérkeringést, szívműködést és a testünkben levő mérgező anyagok távozását akár a szauna
 • A pezsgővízben levő test gravitációs vonzása lecsökken, ezáltal tehermentesülnek a fájó végtagok, fáradt izmok
  Csökkenti a stresszhormonok aktivitását
 • Rendszeres használatával elősegíti a stresszoldást
 • Kertipartik kedvelt szórakozási központja lehet

“Spaform” medencék típusai:

Sunbelt Spas:

logo-sunbelt

“Sunbelt Spas” medencék jellemzői:

A Sunbelt legújabb fejlesztésének eredménye a TYPHOON és a MONSOON masszázsmedence.

 • 50 vizes-levegős fúvóka
 • 12 levegős fúvóka
 • a medence közepéből feltörő gejzír
 • lábmaszírozó fúvókák
 • a szuperkényelmes fejpárnák a vállak fölé benyúló váll- és nyakmasszázs fúvókák kivételes élményt és Relaxációt biztosítanak.
 • a beépített ózonos fertőtlenítőt, az aromaterápiát és a szabadon választható burkolatot az alapár tartalmazza.
 • Cyclone Power Pulsating fúvókák a nyakra, kettős Cyclone Power Rotational fúvókák a vállra, Cyclone Massage fúvókák a hátra, fúvókák a csípőre, a lábra és nyolc tűpont sugár a combra és lábszárra igen alapos izomlazítást eredményez.

 • A tizenhárom fúvóka az egész felsőtestet körülveszi a csípőtől a vállig és a nyakig.

Mit kell tudnunk róla?

A Sunbelt masszázsmedencék az elképzelhető legjobb hidroterápiás rendszerrel kényeztetik Önt. Ön meghatározhatja a beépített befúvó fejek típusát és darabszámát. Beállíthat lágyan relaxáló csörgedezést, mérsékelten masszírozó vízsugarat, vagy pulzáló zuhatagot a fájó, fáradt izmaira irányítva. Átülhet másik helyre, ahol más típusú terápiát élvezhet, átteheti a cserélhető befúvó fejeket az Ön kedvenc helyére

A Sunbelt masszázsmedencék Energy-Lock szigetelési rendszere növeli a vízfutés hatásfokát. A falra helyezett hoszigetelő lemezek maximális hő-visszatartást biztosítanak, de nem akadályozzák a karbantartást. A szigetelt fal és az alsó hőfogó rendszer a medence alatt tartja a meleg levegőt, a szivattyúk által leadott hőt is felhasználva a víz hőfokának megtartására. A berendezések által gerjesztett hőfelhasználása sokkal nagyobb hatékonyságot biztosít, mint a teljes hab-kitöltéssel megvalósított szigetelés, amikor a keletkezett hőt ki kell szellőztetni a berendezések túlmelegedésének elkerülésére energia-, és ezáltal pénzmegtakarítást jelent Önnek.

A gazdaságosság a masszázsmedencék nagyon fontos tulajdonsága. Egyik módszer a villanyszámla csökkentésére a hőszigetelt takaró, ami egyben a medencét is védi. A hőszigetelő panel 90%-kal több hőt tart vissza mintha fedetlen lenne. A hő visszatartáson kívül védi a medencét a szennyező anyagoktól, falevéltől, és a nap UV sugárzásaitól.

Jacuzzi:

jacuzzi_logo

Miért éppen Jacuzzi?

 •  Mert más medencéknek túlságosan erős a vízsugaruk, míg a Jacuzzi esetében a magas volumenű, de alacsony nyomású sugarak sokkal inkább egy kellemes, nyugtató masszázs érzetét keltik. Ez a szabadalmaztatott eljárás 50-50% arányú víz-levegő keveréket hoz létre, mely sokkal finomabb, simogatóbb érzést biztosít, s mely ugyanakkor eljut a mélyebb izomszövetekig is. A számos, precízen elhelyezett fúvóka különféle terápiás masszázsra teszik alkalmassá a medencét. Ennek intenzitása és ereje tetszés szerint állítható attól függően, hogy melyik testrészünkre koncentrálunk. Élénkíti a vérkeringést, frissíti és feszesíti a bőrt és biztosítja a víz és levegő tökéletes elegyét. Ez a tradicionális Jacuzzi terápia alapja, mely a szakemberek által is örömmel ajánlott.
 • A Jacuzzi álomfürdő megbízhatóságáról, kiemelkedő minőségi paramétereiről és könnyű használatáról ismerszik meg. Minőségét külön garantálja, hogy minden egyes terméket személyesen ellenőriznek a hosszú távú, biztonságos használat érdekében.
 • A Jacuzzi Premium minden tekintetben energiatakarékos. A legapróbb részlettől, mint a világítás, egészen az össz energiafelhasználásig, a prémium termékek úgy vannak kialakítva és megtervezve, hogy azok minél kisebb energia fogyasztást tegyék szükségessé. Ez a takarékosság nemcsak ergonómiai, de minőségbeli követelményeket is maga után von, mint pl az ABS alapok, a hapszigetelés, vagy akár a TriFusion háromlépcsős rendszer a stabilitás és megbízhatóság érdekében. Végül de nem utolsó sorban minden Jacuzzi Premium medence szigorúan ellenőrzött, 24 órás, energiatakarékos vízkeringető rendszerrel van ellátva a tökéletes higiéniáért. Tesztek igazolják, hogy a Jacuzzi medencék napi energiafogysztása éppen hogy csak növeli megszokott havi kimaradásunkat.

Jacuzzi mintázatok: