Medence téliesítés galéria

Privát medencék téliesítései – referencia képek

Privát medencék téliesítéséről készített képek.

Ne csak arra gondoljunk, hogy van egy medencénk és télen mikor nem használjuk semmit sem kell már vele tenni? Ha szakszerűen van téliesítve a medencénk, télen nem lesz gondunk vele. Sőt tavasszal a medence “nyáriasítási folyamatánál sem jelentkezhetnek, problémák, értjük itt a szennyeződést, algás vizet, opálosságot, a betonszerkezet megrepedését, csempeburkolat, mozaikburkolat levállását, lepergését, a homoktartály szétfagyását, csővezetékek megrepedését, eltörését. Ezeknek a hibáknak a kijavítása, nem aprópénzes feladat.

Összeszedtünk egy csokorra valót a saját referenciánkból, hogy mégis mi az a medence téliesítés???

Az oldalon található minden kép a fotó szerzőjének tulajdona, melyekre a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján jogvédelem alatt állnak.
A képek bármilyen formában, részben vagy egészben történő felhasználása, letöltése, másolása, sokszorosítása, módosítása, bemutatása, nyomtatása, csak a szerző előzetes engedélyével és minden esetben a szerző nevének feltüntetésével lehetséges! Az oldalon bemutatott fotók mindegyike, általunk épített medencéink téliesítési folyamatainak egy szösszenetét mutatja, így ezek képeinek felhasználása itt csak a szerző portfóliójának bemutatására szolgál. Ezek tovább felhasználása sok esetben mindenképpen jogi következményekkel is járhat!
Az oldalakon a webfelületnek megfelelő felbontásban kerültek fel a képek, amennyiben az eredeti, nagy felbontású képekre van szüksége, kérjük írjon e-mailt.