XL méretű medencefedés kör medencékre

Egy buborékos fedés többféle célra: Például, nyáron elhelyezheti a SunnyTent-et a medencéjére de télen a trambulinjára. Dupla használat egy áron! Ezenkívül a SunnyTent tökéletes a homokozó tiszta és szárazon tartására is! És mi van a zöldséges kerttel? Az ovális SunnyTent buborék takaró különösen alkalmas erre is. A buborékos medencefedés funkciója: Abban rejlik, hogy egy kis medence gyorsabban melegszik fel, mint fedés nélkül. Valójában a SunnyTent úgy működik, mint egy üvegház, és mint egy üvegház, a belső hőmérséklet általában sokkal magasabb, mint a külső hőmérséklet. Medencénk vízének melegen tartásának és melegítésének fokozása érdekében kiegészíthető még az SSR szolár takaró fedéssel is.
A buborék takaró mindenféle tárgy letakarására, védelmére felhasználható. Az átlátszó buborék takaró szélálló, minden ami alatta van tiszta és száraz marad. Néhány ötlet melyre még használható a buborékos SunnyTent takaró: -hinta / tető sátor, -Jacuzzi / pezsgőfürdő /, -föld feletti és földbe épített kisebb méretű medencék takarása /felfújhatós, fémpalástú barkács áruházakban beszerezhető modellekre/, -tűzifa tárolására, -széna tároló, -pótkocsi sátor / pótkocsi / motorkerékpár tároló, -építőanyag tároló, -játszó és alvó sátor gyerekeknek, -kültéri esti fényképezés a természetben

Kör medencékre való “XL” méretű buborékfedés részletes bemutatása

Buborék Medencetakaró XL méret kör, medencefedés, felfújható, fémpalástú pancsolók ideális medencefedése

XL körméret – buboréktakaró

Alapterület átmérő: D=6,40 m.
Maximális magasság: H=3,20 m.
Telepítési idő: <1 óra, 2 fő

Figyelem!: Megrendelés esetén kérjük vegyék figyelembe, hogy az alapcsomag csak puha, fű, föld területekhez történő rögzítőket tartalmaz. Ha az Öné ettől eltérő, kérjük, tekintse meg a „kemény felületek” vagy a “kiegészítők” menüpontot vagy keressen minket az info@badushow.hu vagy a +36204764839 -es telefonszámon!

SunnyTent kör medence buboréktakaró XL méret, Buborék Medencetakaró XL méret kör, medencefedés, felfújható, fémpalástú pancsolók ideális medencefedése

XL körméret – buboréktakaró

A SunnyTent XL méretű takaró alapterületének átmérője 6,40 m, a felső magassága pedig 3,20 m. Ez a méret alkalmas úszómedencékhez, nagyobb méretű gyermek homokozókhoz, növényi kertekhez és nagyobb méretű trambulinokhoz. Szerelési idő: 1 óra 2 fő esetén.

Kérjük, vegye figyelembe az alábbi tanácsokat: a nagy mérete miatt javasoljuk, hogy ezt a sátort csak szél védett helyen állítsa fel, ahol kicsi vagy nincs szélmozgás. Ugyancsak indokolt, hogy ne használjuk ezt a takarót a téli hónapokban.
Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy egy személy elegendő az XL buboréktakaró megnyitására, de ennek a sátornak a teljes megnyitásához (és későbbi zárásához) nagyon fontos, hogy két ember csinálja együtt. Ami kb. 1 percet vesz igénybe.

“XL” méretű buborékfedés termék tulajdonságai

Termék leírás:

A SunnyTent buboréktakaróhoz tartozó kellék két dobozban szállítva. Az ár nem tartalmazza a szállítási költségeket.

A termék jellemzői:

-Teljes készlet tartalmazza egy sima, puha felületre történő szerelés kellékeit (nincs szükség további kiegészítőkre)
-Erős, vastag héjazat; háromrétegű PE fólia (egybehegesztve). Ezt a héjazatot kertészetek is használják szerte Európában. Ezért a takaró ellenáll a viszonylag durva felületkezelésnek és UV álló.
-8 db tömör, enyhén rugalmas üvegszálas sátorpálcák (12,7 mm vastag), rugalmas zsinórral vannak ellátva, amellyel a rúdszakaszokat egymás mellé állítjuk.
-Kompakt tárolás (az eredeti dobozban, a méretek a További információk részben találhatók)
-Megjegyzés: minden rögzítő anyagot szilárdan kell elhelyezni burkolt felületen vagy a talajon. Ha a SunnyTentet egy burkolt felületre szeretné telepíteni, kattintson ide.
-Megjegyzés: A népszerű kereslet miatt a SunnyTent buboréktakaróhoz tartozó merevítőcsövek színe szürke, kék helyett.

Doboz tartalom:

1 db PE buboréktakaró (szürke színű csőmerevítőkkel)
8 db oszlop
2 csuklós horgony
10 forgócsap
6 reteszelőcsap
4 behúzó kötél
2 sarkos átmenő sapka
1 fémcsap szemmel

Alkalmas többek között:

-kerek medencék
-kis négyzet / ovális / négyszögletes medencék
-trambulinok
-gyerek homokozók
-zöldséges kertek

Termék méretek:

Felület átmérő: kb. 6,40 m.
Magasság: kb. 3,20 m.

Csomagolás/doboz információ:

-Csomag súlya: 2db csomagban érkezik, 1 doboz: 17 kg.,2 doboz: 18,7 kg.
-Csomag méret: 1 doboz: 120 x 40 x 16cm, 2 doboz: 15 x 15x 96cm
Megjegyzések: Ezt a terméket két dobozban szállítjuk.
A teljes készlet egy dobozban van.

Összeszerelési idő:

Időtartam:  kevesebb mint 1 óra, 2 fővel számolva
Szükséges szerszámok: kalapács és mérőszalag

Garancia:

A gyártó 1 év garanciát vállal minden alkatrészre.