XL méretű medencefedés kör medencékre

Egy buborékos fedés többféle célra: Például, nyáron elhelyezheti a SunnyTent-et a medencéjére de télen a trambulinjára. Dupla használat egy áron! Ezenkívül a SunnyTent tökéletes a homokozó tiszta és szárazon tartására is! És mi van a zöldséges kerttel? Az ovális SunnyTent buborék takaró különösen alkalmas erre is. A buborékos medencefedés funkciója: Abban rejlik, hogy egy kis medence gyorsabban melegszik fel, mint fedés nélkül. Valójában a SunnyTent úgy működik, mint egy üvegház, és mint egy üvegház, a belső hőmérséklet általában sokkal magasabb, mint a külső hőmérséklet. Medencénk vízének melegen tartásának és melegítésének fokozása érdekében kiegészíthető még az SSR szolár takaró fedéssel is.
A buborék takaró mindenféle tárgy letakarására, védelmére felhasználható. Az átlátszó buborék takaró szélálló, minden ami alatta van tiszta és száraz marad. Néhány ötlet melyre még használható a buborékos SunnyTent takaró: -hinta / tető sátor, -Jacuzzi / pezsgőfürdő /, -föld feletti és földbe épített kisebb méretű medencék takarása /felfújhatós, fémpalástú barkács áruházakban beszerezhető modellekre/, -tűzifa tárolására, -széna tároló, -pótkocsi sátor / pótkocsi / motorkerékpár tároló, -építőanyag tároló, -játszó és alvó sátor gyerekeknek, -kültéri esti fényképezés a természetben

Kör medencékre való “XL” méretű buborékfedés részletes bemutatása

Buborék Medencetakaró XL méret kör, medencefedés, felfújható, fémpalástú pancsolók ideális medencefedése
SunnyTent kör medence buboréktakaró XL méret, Buborék Medencetakaró XL méret kör, medencefedés, felfújható, fémpalástú pancsolók ideális medencefedése

XL körméret – buboréktakaró

Alapterület átmérő: D=6,40 m.
Maximális magasság: H=3,20 m.
Telepítési idő: <1 óra, 2 fő

Figyelem!: Megrendelés esetén kérjük vegyék figyelembe, hogy az alapcsomag csak puha, fű, föld területekhez történő rögzítőket tartalmaz. Ha az Öné ettől eltérő, kérjük, tekintse meg a „kemény felületek” vagy a “kiegészítők” menüpontot vagy keressen minket az info@badushow.hu vagy a +36204764839 -es telefonszámon!

XL körméret – buboréktakaró

A SunnyTent XL méretű takaró alapterületének átmérője 6,40 m, a felső magassága pedig 3,20 m. Ez a méret alkalmas úszómedencékhez, nagyobb méretű gyermek homokozókhoz, növényi kertekhez és nagyobb méretű trambulinokhoz. Szerelési idő: 1 óra 2 fő esetén.

Kérjük, vegye figyelembe az alábbi tanácsokat: a nagy mérete miatt javasoljuk, hogy ezt a sátort csak szél védett helyen állítsa fel, ahol kicsi vagy nincs szélmozgás. Ugyancsak indokolt, hogy ne használjuk ezt a takarót a téli hónapokban.
Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy egy személy elegendő az XL buboréktakaró megnyitására, de ennek a sátornak a teljes megnyitásához (és későbbi zárásához) nagyon fontos, hogy két ember csinálja együtt. Ami kb. 1 percet vesz igénybe.

BUBIS medencefedés XL méretű kör alapterületű D6,40m (beton adaptert nem tartalmazza)

Csomag súly: 28kg + 17kg
Csomag méret: 1. csomag: 120cm x 40cm x 17cm, 2. csomag: 93cm x 60cm x 19cm
Szállítási idő: 2-3nap

Egység ár:
Nettó: 236.220Ft/db+ÁFA
Bruttó: 300.000Ft/db+száll. klts.

Várható beszerzési dátum: 2020 tavasza

“XL” méretű buborékfedés termék tulajdonságai

Termék leírás:

A SunnyTent buboréktakaróhoz tartozó kellék két dobozban szállítva. Az ár nem tartalmazza a szállítási költségeket.

A termék jellemzői:

-Teljes készlet tartalmazza egy sima, puha felületre történő szerelés kellékeit (nincs szükség további kiegészítőkre)
-Erős, vastag héjazat; háromrétegű PE fólia (egybehegesztve). Ezt a héjazatot kertészetek is használják szerte Európában. Ezért a takaró ellenáll a viszonylag durva felületkezelésnek és UV álló.
-8 db tömör, enyhén rugalmas üvegszálas sátorpálcák (12,7 mm vastag), rugalmas zsinórral vannak ellátva, amellyel a rúdszakaszokat egymás mellé állítjuk.
-Kompakt tárolás (az eredeti dobozban, a méretek a További információk részben találhatók)
-Megjegyzés: minden rögzítő anyagot szilárdan kell elhelyezni burkolt felületen vagy a talajon. Ha a SunnyTentet egy burkolt felületre szeretné telepíteni, kattintson ide.
-Megjegyzés: A népszerű kereslet miatt a SunnyTent buboréktakaróhoz tartozó merevítőcsövek színe szürke, kék helyett.

Doboz tartalom:

1 db PE buboréktakaró (szürke színű csőmerevítőkkel)
8 db oszlop
2 csuklós horgony
10 forgócsap
6 reteszelőcsap
4 behúzó kötél
2 sarkos átmenő sapka
1 fémcsap szemmel

Alkalmas többek között:

-kerek medencék
-kis négyzet / ovális / négyszögletes medencék
-trambulinok
-gyerek homokozók
-zöldséges kertek

Termék méretek:

Felület átmérő: kb. 6,40 m.
Magasság: kb. 3,20 m.

Csomagolás/doboz információ:

-Csomag súlya: 2db csomagban érkezik, 1 doboz: 17 kg.,2 doboz: 18,7 kg.
-Csomag méret: 1 doboz: 120 x 40 x 16cm, 2 doboz: 15 x 15x 96cm
Megjegyzések: Ezt a terméket két dobozban szállítjuk.
A teljes készlet egy dobozban van.

Összeszerelési idő:

Időtartam:  kevesebb mint 1 óra, 2 fővel számolva
Szükséges szerszámok: kalapács és mérőszalag

Garancia:

A gyártó 1 év garanciát vállal minden alkatrészre.

Vigyünk egy kis strandérzést otthonra. Nyári medencézés mellett, kerékpározás vagy túrázás alatt ideális szórakoztató partnereink lehetnek a víz- és porálló Bluetooth hangszórók, melyekkel kedvenc zenéinket élvezhető minőségben hallgathatjuk!

Mint minden medence szolártakaró, ezek a termékek is a medence párolgását hivatottak csökkenteni, a medence vízét fűteni a nap energiájának segítségével, ugyanakkor, ha párolgási veszteség minimális akkor a vegyszerek adagolása is csökkenthető!