M méretű medencefedés ovális medencékre

Egy buborékos fedés többféle célra: Például, nyáron elhelyezheti a SunnyTent-et a medencéjére de télen a trambulinjára. Dupla használat egy áron! Ezenkívül a SunnyTent tökéletes a homokozó tiszta és szárazon tartására is! És mi van a zöldséges kerttel? Az ovális SunnyTent buborék takaró különösen alkalmas erre is. A buborékos medencefedés funkciója: Abban rejlik, hogy egy kis medence gyorsabban melegszik fel, mint fedés nélkül. Valójában a SunnyTent úgy működik, mint egy üvegház, és mint egy üvegház, a belső hőmérséklet általában sokkal magasabb, mint a külső hőmérséklet. Medencénk vízének melegen tartásának és melegítésének fokozása érdekében kiegészíthető még az SSR szolár takaró fedéssel is.
A buborék takaró mindenféle tárgy letakarására, védelmére felhasználható. Az átlátszó buborék takaró szélálló, minden ami alatta van tiszta és száraz marad. Néhány ötlet melyre még használható a buborékos SunnyTent takaró: -hinta / tető sátor, -Jacuzzi / pezsgőfürdő /, -föld feletti és földbe épített kisebb méretű medencék takarása /felfújhatós, fémpalástú barkács áruházakban beszerezhető modellekre/, -tűzifa tárolására, -széna tároló, -pótkocsi sátor / pótkocsi / motorkerékpár tároló, -építőanyag tároló, -játszó és alvó sátor gyerekeknek, -kültéri esti fényképezés a természetben

Ovális medencékre való “M” méretű buborékfedés részletes bemutatása

OVAL buborékos medencefedés SunnyTent, medencetakaró, ideális felfújható, fémpalástú pancsolók és kisebb méretű ovális formájú medencék takarására
OVAL buborékos medencefedés SunnyTent, medencetakaró, ideális felfújható, fémpalástú pancsolók és kisebb méretű ovális formájú medencék takarására
06 alaprajz-SunnyTent-oval-M méret alapterület, OVAL buborékos medencefedés SunnyTent, medencetakaró, ideális felfújható, fémpalástú pancsolók és kisebb méretű ovális formájú medencék takarására
SunnyTent-oval-M méret INTEX medencera telepítve, 06 alaprajz-SunnyTent-oval-M méret alapterület, OVAL buborékos medencefedés SunnyTent, medencetakaró, ideális felfújható, fémpalástú pancsolók és kisebb méretű ovális formájú medencék takarására

“M” méretű ovális formájú – buboréktakaró

A SunnyTent ovális medencetakaró mérete “M”, maximális hosszúsága: 6,50 m, maximális szélessége: 4,40 m és a felső magassága: 2,20 m, ez a méret alkalmas úszómedencékre, homokozókra, növényi kertekre és nagyobb méretű trambulinokra. Szerelési idő: c.a.: 2 óra 2 fő esetén.

Alapterület átmérő: 6,50 m. x 4,40 m.
Maximális magasság: 2,20 m.
Telepítési idő: <2 óra, 2 fő

Figyelem!: Megrendelés esetén kérjük vegyék figyelembe, hogy az alapcsomag csak puha, fű, föld területekhez történő rögzítőket tartalmaz. Ha az Öné ettől eltérő, kérjük, tekintse meg a „kemény felületek” vagy a “kiegészítők” menüpontot vagy keressen minket az info@badushow.hu vagy a +36204764839 -es telefonszámon!

Az “M” méretű Oval alapterületű  SunnyTent buborékos medencetakaró telepítése a egyszerűbb mint gondolná, abban az esetben ha a medencét még nem állították fel. Lehetséges az utólagos felállítása is egy meglévő/felállított/üzemelő medence/trambulin, homokozó felett is, de sokkal több időt vesz majd igénybe.

BUBIS medencefedés M méretű ovális alapterületű (6,50m x 4,40m) (beton adaptert nem tartalmazza)

Csomag súly: 26kg + 12kg
Csomagok mérete: 1. csomag: 120cm x 40cm x 17cm, 2. csomag: 95cm x 19cm x 17cm
Szállítási idő: 2-3nap

Egység ár:
Nettó: 197.975Ft/db+ÁFA
Bruttó: 251.428Ft/db+száll. klts.

“M” méretű buborékfedés termék tulajdonságai

Termék leírás:

A SunnyTent buboréktakaróhoz tartozó kellékek két dobozban vannak. Az ár nem tartalmazza a szállítási költségeket.

A termék jellemzői:

Az ovális SunnyTent a hosszú oldalaknál nyitható. Így a medencénkbe oldalról tudunk bejutni. Az is lehetséges, hogy csak az egyik oldala, vagy mindkét oldal nyitva van.
Az ovális SunnyTent középső részét teljesen eltávolíthatjuk ha akadályoz vagy útban van. Így a két félgömb (a sátor első- és végfala) teljesen felhajlik.. Ez azonban több erőfeszítést igényel, különösen akkor, ha újra össze szeretné szerelni a teljes sátort!
A csomag a puha/füves/műfüves területre történő lerakás esetén tartalmaz minden kiegészítőt (kemény felületre beton, térkő, csempe, kerámiaburkolat történő rögzítés esetén be kell szerezni az ehhez használatos rögzítőfüleket, ami nem a csomag tartalma)
A takaró héjazat erős, vastag háromrétegű PE fólia (egybeolvasztva). Ezt a héjazatot kertészetek is használják szerte Európában. Ezért a takaró ellenáll a viszonylag durva felületkezelésnek és UV álló.
A PE héjazat három részből áll: két fejléc és egy távtartó
10 db szilárd, enyhén rugalmas üvegszálas sátorrudazat (12,7 mm vastag), rugalmas zsinórral ellátva, amellyel a merevítő rudazatokat rögzíteni tudjuk a takaró végén.
Megfelelő tárolása: az eredeti dobozban, szétszerelt állapotban, a takaró helyes tárolása: összehajtva és nem gyűrve
Megjegyzés: minden rögzítő anyagot biztosan kell rögzíteni. Ha a SunnyTent buborékos medencetakarót burkolt felületen szeretné felállítani, kattintson ide.
-Megjegyzés: A népszerű kereslet miatt a SunnyTent buboréktakaróhoz tartozó merevítőcsövek színe szürke, kék helyett.
Zárt állapotban a SunnyTent majdnem 100% vízálló.
Ha lehetséges, a buborékos takarót építse fel előbb mint a medencét. Könnyebb összeszerelni az ovális SunnyTent-et a medence telepítése előtt. A medencetakaró felállítása egy már felállított/üzemelő medencénél egy kicsit nagyobb kihívást jelent.

“M” méretű ovális medencefedés csomag tartalma:

2 db PE buboréktakaró fejrész + 1db PE takaró középső része (2 m)
10 db sarokkészlet
4 db csuklós horgony
6 db forgócsap
6 db blokkoló csapok
1 db behúzó kötél
4 db rugalmas feszítőcsavar orsóval

“M” méretű ovális medencefedés csomag mérete, garancia, egyéb…:

Alkalmas többek között:

-kerek medencék
-kis négyzet / ovális / négyszögletes medencék
-trambulinok
-gyerek homokozók
-zöldséges kertek

Termék méretek:

A takaró teljes hossza: kb. 6,50 m
A takaró teljes szélessége: 4,40 m
Magasság: kb. 2,20 m.

Csomagolás/doboz információ:

-Csomag súlya: 2db csomagban érkezik, 1 doboz: 25,4kg, 2 doboz: 11,7kg
-Csomag méret: 1 doboz: 120 x 40 x 16cm, 2 doboz: 12 x 12x 96cm,
Megjegyzések: Ezt a terméket két dobozban szállítjuk.
A teljes készlet két dobozban van.

Összeszerelési idő:

Időtartam:  kevesebb mint 2 óra, 2 fővel számolva
Szükséges szerszámok: kalapács és mérőszalag

Garancia:

A gyártó 1 év garanciát vállal minden alkatrészre.

Nyári medencézés mellett, kerékpározás vagy túrázás alatt ideális szórakoztató partnereink lehetnek a víz- és porálló Bluetooth hangszórók, melyekkel kedvenc zenéinket élvezhető minőségben hallgathatjuk!