L méretű medencefedés ovális medencékre

Egy buborékos fedés többféle célra: Például, nyáron elhelyezheti a SunnyTent-et a medencéjére de télen a trambulinjára. Dupla használat egy áron! Ezenkívül a SunnyTent tökéletes a homokozó tiszta és szárazon tartására is! És mi van a zöldséges kerttel? Az ovális SunnyTent buborék takaró különösen alkalmas erre is. A buborékos medencefedés funkciója: Abban rejlik, hogy egy kis medence gyorsabban melegszik fel, mint fedés nélkül. Valójában a SunnyTent úgy működik, mint egy üvegház, és mint egy üvegház, a belső hőmérséklet általában sokkal magasabb, mint a külső hőmérséklet. Medencénk vízének melegen tartásának és melegítésének fokozása érdekében kiegészíthető még az SSR szolár takaró fedéssel is.
A buborék takaró mindenféle tárgy letakarására, védelmére felhasználható. Az átlátszó buborék takaró szélálló, minden ami alatta van tiszta és száraz marad. Néhány ötlet melyre még használható a buborékos SunnyTent takaró: -hinta / tető sátor, -Jacuzzi / pezsgőfürdő /, -föld feletti és földbe épített kisebb méretű medencék takarása /felfújhatós, fémpalástú barkács áruházakban beszerezhető modellekre/, -tűzifa tárolására, -széna tároló, -pótkocsi sátor / pótkocsi / motorkerékpár tároló, -építőanyag tároló, -játszó és alvó sátor gyerekeknek, -kültéri esti fényképezés a természetben

Ovális medencékre való “L” méretű buborékfedés részletes bemutatása

Buborék Medencetakaró L méret OVÁL L, 07 alaprajz-SunnyTent-oval-L méret alapterület, SunnyTent-oval L méretű medencefedés, medencetakarás, ideális felfújható, fémpalástú, pancsolók és barkácsáruházakban vásárolt medencékre, medencevíz melegítés, medencevíz tartás, párolgás csökkentés, energiatakarékosság, kevesebb szennyező anyag kerül a medencébe
SunnyTent-oval L méretű medencefedés, medencetakarás, ideális felfújható, fémpalástú, pancsolók és barkácsáruházakban vásárolt medencékre, medencevíz melegítés, medencevíz tartás, párolgás csökkentés, energiatakarékosság, kevesebb szennyező anyag kerül a medencébe
07 alaprajz-SunnyTent-oval-L méret alapterület, SunnyTent-oval L méretű medencefedés, medencetakarás, ideális felfújható, fémpalástú, pancsolók és barkácsáruházakban vásárolt medencékre, medencevíz melegítés, medencevíz tartás, párolgás csökkentés, energiatakarékosság, kevesebb szennyező anyag kerül a medencébe
SunnyTent kör medence buboréktakaró XL méret, Buborék Medencetakaró XL méret kör, medencefedés, felfújható, fémpalástú pancsolók ideális medencefedése

L OVÁL méret – buboréktakaró

A SunnyTent ovális alapterületű és L méretű buborékos medencetakaró maximális hossza: 7.50 m a maximális szélessége: 5.40 m, felső magassága: 2.70 m. Ez a méret alkalmas közepes méretű úszómedencékhez, homokozókhoz, növényi kertekhez és nagyobb méretű trambulinokhoz. Szerelési idő: közel 2 óra 2 fő esetén.

Alapterület átmérő: 7,50 m. x 5,40 m.
Maximális magasság: 2,70 m.
Telepítési idő: <2 óra, 2 fő

Figyelem!: Megrendelés esetén kérjük vegyék figyelembe, hogy az alapcsomag csak puha, fű, föld területekhez történő rögzítőket tartalmaz. Ha az Öné ettől eltérő, kérjük, tekintse meg a „kemény felületek” vagy a “kiegészítők” menüpontot vagy keressen minket az info@badushow.hu vagy a +36204764839 -es telefonszámon!

BUBIS medencefedés L méretű ovális alapterületű (7,50m x 5,40m x 2,7m) (beton adaptert nem tartalmazza)

Csomag súly: 30kg + 15kg
Csomagok mérete: 1. csomag: 120cm x 40cm x 17cm, 2. csomag: 95cm x 19cm x 17cm
Szállítási idő: 2-3nap

Egység ár:
Nettó: 216.875Ft/db+ÁFA
Bruttó: 275.431Ft/db+száll. klts.

“L” méretű buborékfedés termék tulajdonságai

L méretű Ovális alakú medencetakaró termék leírás:

A SunnyTent buboréktakaróhoz tartozó kellékek két dobozban vannak. Az ár nem tartalmazza a szállítási költségeket.

A termék jellemzői:

Az ovális SunnyTent a hosszú oldalaknál nyitható. Így a medencénkbe oldalról tudunk bejutni. Az is lehetséges, hogy csak az egyik oldala, vagy mindkét oldal nyitva van.
Az ovális SunnyTent középső részét teljesen eltávolíthatjuk ha akadályoz vagy útban van. Így a két félgömb (a sátor első- és végfala) teljesen felhajlik.. Ez azonban több erőfeszítést igényel, különösen akkor, ha újra össze szeretné szerelni a teljes sátort!
A csomag a puha/füves/műfüves területre történő lerakás esetén tartalmaz minden kiegészítőt (kemény felületre beton, térkő, csempe, kerámiaburkolat történő rögzítés esetén be kell szerezni az ehhez használatos rögzítőfüleket, ami nem a csomag tartalma)
A takaró héjazat erős, vastag háromrétegű PE fólia (egybeolvasztva). Ezt a héjazatot kertészetek is használják szerte Európában. Ezért a takaró ellenáll a viszonylag durva felületkezelésnek és UV álló.
A PE héjazat három részből áll: két fejléc és egy távtartó
10 db szilárd, enyhén rugalmas üvegszálas sátorrudazat (12,7 mm vastag), rugalmas zsinórral ellátva, amellyel a merevítő rudazatokat rögzíteni tudjuk a takaró végén.
Megfelelő tárolása: az eredeti dobozban, szétszerelt állapotban, a takaró helyes tárolása: összehajtva és nem gyűrve
Megjegyzés: minden rögzítő anyagot biztosan kell rögzíteni. Ha a SunnyTent buborékos medencetakarót burkolt felületen szeretné felállítani, kattintson ide.
-Megjegyzés: A népszerű kereslet miatt a SunnyTent buboréktakaróhoz tartozó merevítőcsövek színe szürke, kék helyett.
Zárt állapotban a SunnyTent majdnem 100% vízálló.
Ha lehetséges, a buborékos takarót építse fel előbb mint a medencét. Könnyebb összeszerelni az ovális SunnyTent-et a medence telepítése előtt. A medencetakaró felállítása egy már felállított/üzemelő medencénél egy kicsit nagyobb kihívást jelent.

L méretű Ovális formájú medencetakaró csomag tartalom:

2 db PE buboréktakaró fejrész + 1db PE takaró középső része (2 m)
10 db sarokkészlet
4 db csuklós horgony
6 db forgócsap
6 db reteszelő csapok
1 db behúzó kötél
4 db rugalmas feszítőcsavar orsóval

L méretű Ovális alakú medencetakaró csomag méret, garancia, egyéb:

Alkalmas többek között:

-kerek medencék
-kis négyzet / ovális / négyszögletes medencék
-trambulinok
-gyerek homokozók
-zöldséges kertek

Termék méretek:

A takaró teljes hossza: kb. 7,50 m
A takaró teljes szélessége: 5,40 m
Magasság: kb. 2,70 m.

Csomagolás/doboz információ:

-Csomag súlya: 2db csomagban érkezik, 1 doboz: 29kg, 2 doboz: 14,5kg
-Csomag méret: 1 doboz: 120 x 40 x 16cm, 2 doboz: 12 x 12x 96cm,
Megjegyzések: Ezt a terméket két dobozban szállítjuk.
A teljes készlet két dobozban van.

Összeszerelési idő:

Időtartam:  kevesebb mint 2 óra, 2 fővel számolva
Szükséges szerszámok: kalapács és mérőszalag

Garancia:

A gyártó 1 év garanciát vállal minden alkatrészre.

Nyári medencézés mellett, kerékpározás vagy túrázás alatt ideális szórakoztató partnereink lehetnek a víz- és porálló Bluetooth hangszórók, melyekkel kedvenc zenéinket élvezhető minőségben hallgathatjuk!