L méretű medencefedés kör medencékre

Egy buborékos fedés többféle célra: Például, nyáron elhelyezheti a SunnyTent-et a medencéjére de télen a trambulinjára. Dupla használat egy áron! Ezenkívül a SunnyTent tökéletes a homokozó tiszta és szárazon tartására is! És mi van a zöldséges kerttel? Az ovális SunnyTent buborék takaró különösen alkalmas erre is. A buborékos medencefedés funkciója: Abban rejlik, hogy egy kis medence gyorsabban melegszik fel, mint fedés nélkül. Valójában a SunnyTent úgy működik, mint egy üvegház, és mint egy üvegház, a belső hőmérséklet általában sokkal magasabb, mint a külső hőmérséklet. Medencénk vízének melegen tartásának és melegítésének fokozása érdekében kiegészíthető még az SSR szolár takaró fedéssel is.
A buborék takaró mindenféle tárgy letakarására, védelmére felhasználható. Az átlátszó buborék takaró szélálló, minden ami alatta van tiszta és száraz marad. Néhány ötlet melyre még használható a buborékos SunnyTent takaró: -hinta / tető sátor, -Jacuzzi / pezsgőfürdő /, -föld feletti és földbe épített kisebb méretű medencék takarása /felfújhatós, fémpalástú barkács áruházakban beszerezhető modellekre/, -tűzifa tárolására, -széna tároló, -pótkocsi sátor / pótkocsi / motorkerékpár tároló, -építőanyag tároló, -játszó és alvó sátor gyerekeknek, -kültéri esti fényképezés a természetben

Kör medencékre való “L” méretű buborékfedés részletes bemutatása

Buborék Medencetakaró L méret kör
SunnyTent-kör medence buboréktakaró L méret, D5,40m

“L” méretű buborékfedés, kör alapterületű medencékre:

A SunnyTent L méretének átmérője 5,40 m, felső magassága pedig 2,70 m. Ez a méret alkalmas kisebb méretű pancsolókra, fémpalástú medencékre, kisebb uszómedencékre, homokozókra, növényi kertekre és  trambulinokra.

Alapterület átmérő: 5,40 m.
Maximális magasság: 2,70 m.
Telepítési idő: <1 óra, 2 fő

Figyelem!: Megrendelés esetén kérjük vegyék figyelembe, hogy az alapcsomag csak puha, fű, föld területekhez történő rögzítőket tartalmaz. Ha az Öné ettől eltérő, kérjük, tekintse meg a „kemény felületek” vagy a “kiegészítők” menüpontot vagy keressen minket az info@badushow.hu vagy a +36204764839 -es telefonszámon!

BUBIS medencefedés L méretű kör alapterületű D5,40m (beton adaptert nem tartalmazza)

Csomag súly: 30kg
Csomag méret: 120cm x 40cm x 17cm
Szállítási idő: 2-3nap

Egység ár:
Nettó: 154.044Ft/db+ÁFA
Bruttó: 195.636Ft/db+száll. klts.

Várható beszerzési dátum: 2020 tavasza

“L” méretű buborékfedés termék tulajdonságai

Termék leírás:

A SunnyTent buboréktakaróhoz tartozó kellék egy dobozban szállítva. Minden tartozék egy dobozban van. Az ár nem tartalmazza a szállítási költségeket.

A termék jellemzői:

-Teljes készlet tartalmazza egy sima, puha felületre történő szerelés kellékeit (nincs szükség további kiegészítőkre)
-Erős, vastag héjazat; háromrétegű PE fólia (egybehegesztve). Ezt a héjazatot kertészetek is használják szerte Európában. Ezért a takaró ellenáll a viszonylag durva felületkezelésnek és UV álló.
-7 db szilárd, enyhén rugalmas üvegszálas sátorrudazat (12,7 mm vastag), összekötő rugalmas zsinórral van ellátva, amellyel a rúdszakaszokat egymás mellé állítjuk.
-Kompakt tárolás (az eredeti dobozban, a méretek a További információk részben találhatók)
-Megjegyzés: minden rögzítő anyagot szilárdan kell elhelyezni burkolt felületen vagy a talajon. Ha a SunnyTentet egy burkolt felületre szeretné telepíteni, kattintson ide.
-Megjegyzés: A népszerű kereslet miatt a SunnyTent buboréktakaróhoz tartozó merevítőcsövek színe szürke, kék helyett.

A csomag tartalma:

1 db PE buboréktakaró
7 db oszlop
2 csuklós horgony
6 forgócsap
6 reteszelőcsap
1 behúzó kötél
1 fűzőlyuk
1 sarkos átmenő sapka

Alkalmas többek között:

-kerek medencék
-kis négyzet / ovális / négyszögletes medencék
-trambulinok
-gyerek homokozók
-zöldséges kertek

Termék méretek:

Felület átmérő: kb. 5,40 m.
Magasság: kb. 2,70 m.

Csomagolás/doboz információ:

-Csomag súlya: 30 kg
-Csomag méret: 120 x 40 x 16 cm
Megjegyzések: Ezt a terméket egy dobozban szállítjuk.
A teljes készlet egy dobozban van.

Összeszerelési idő:

Időtartam:  kevesebb mint 1 óra, 2 fővel számolva
Szükséges szerszámok: kalapács és mérőszalag

Garancia:

A gyártót 1 év garanciát vállal minden alkatrészre.

Vigyünk egy kis strandérzést otthonra. Nyári medencézés mellett, kerékpározás vagy túrázás alatt ideális szórakoztató partnereink lehetnek a víz- és porálló Bluetooth hangszórók, melyekkel kedvenc zenéinket élvezhető minőségben hallgathatjuk!

Mint minden medence szolártakaró, ezek a termékek is a medence párolgását hivatottak csökkenteni, a medence vízét fűteni a nap energiájának segítségével, ugyanakkor, ha párolgási veszteség minimális akkor a vegyszerek adagolása is csökkenthető!