Cross Pole Set készlet

2019-es évtől kezdődően a keresztmerevítő (Cross Pole Set) egységet opciós tételként megvásárolható az M – L és XL-es kör fedésekhez, egyes vagy dupla (csak XL esetében) merevítéssel!!!

Várhatóan a 2020-as évtől kezdődően az XL kör fedés már alapcsomagként tartalmazni fogja a CPS szettet.

Cross Pole Set (keresztmerevítő) készlet

A Cross Pole készlet a medencefedésünk extra erősségét adja. Ezáltal egy enyhe havazás vagy nagy mennyiségű eső esetén sem kell számolni a fedésünk tönkremenetelére!

Az alakja miatt a BUBIS medencefedés (kör alapterületű) ellenállhat viszonylag erős szeleknek is. A Cross Pole készlet általában nem szükséges a medencefedés KÖR- M vagy KÖR- L. méretek számára. Ennek ellenére javasoljuk, hogy használja a keresztmerevítő szettet, ha a medencefedést nem szélvédett helyre telepíti.

Megjegyzés: A BUBIS medencefedés nem képes ellenállni a nagy szeleknek, valamint a közepes vagy nagy hóesésnek vagy esőnek. De a Cross Pole Set-el nagyobb biztonságot és merevítést biztosíthatunk a medence sátorunknak, mint nélküle.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Cross Pole Set (CPS) telepítése után a medencefedésünk megnyitása és bezárása több időt fog igénybe venni.
Összeszerelési idő: körülbelül 15 perc. (Két felnőtt esetében), vásárlás esetén magyar nyelvű használati útmutatót biztosítunk.

Leírás:
2019-es évtől kezdődően az M/L és XL kör méretű medencefedésekhez választható kiegészítőként megvásárolható. Választhat, egy vagy kettős keresztoszlop készlet közül. Az M-es kör fedés esetében egy keresztpólus-készlet általában elegendő erősséget tud biztosítani. Az L-es kör fedés esetén viszont ajánlott a dupla keresztoszlop készlet. Az XL kör fedéshez viszont csak dupla CPS (keresztoszlop) kapható.

Egyenlőre a gyártó rendelési módosításai miatt jelenleg nem raktári termék így rendelésüket sem tudjuk teljesíteni, várható érkezési idő: 2020. tavasza

CPS (keresztmerevítő) készlet, buborékos medencefedéshez M-es kör méretű fedéshez

Simpla szett
Egység ár:
Nettó: 21.654.-Ft+ÁFA/szett
Bruttó: 27.500.-Ft/szett+száll. klts

Dupla szett
Egység ár:
Nettó: 27.323.-Ft+ÁFA/szett
Bruttó: 34.700.-Ft/szett+száll. klts

Várható beszerzési dátum: 2020 tavasza

CPS (keresztmerevítő) készlet, buborékos medencefedéshez L kör méretű fedéshez

Simpla szett
Egység ár:
Nettó: 23.543.-Ft+ÁFA/szett
Bruttó: 29.900.-Ft/szett+száll klts

Dupla szett
Egység ár:
Nettó: 28.504.-Ft+ÁFA/szett
Bruttó: 36.200.-Ft/szett+száll klts

Várható beszerzési dátum: 2020 tavasza

CPS (keresztmerevítő) készlet, buborékos medencefedéshez XL kör méretű fedéshez

Dupla szett
Egység ár:
Nettó: 30.394.-Ft+ÁFA/szett
Bruttó: 38.600.-Ft/szett+száll klts

Várható beszerzési dátum: 2020 tavasza