Cross Pole Set készlet

2019-es évtől kezdődően a keresztmerevítő (Cross Pole Set) egységet opciós tételként megvásárolható az M – L és XL-es kör fedésekhez, egyes vagy dupla (csak XL esetében) merevítéssel!!!

Cross Pole Set (keresztmerevítő) készlet

A Cross Pole készlet a medencefedésünk extra erősségét adja. Ezáltal egy enyhe havazás vagy nagy mennyiségű eső esetén sem kell számolni a fedésünk tönkremenetelére!

Az alakja miatt a BUBIS medencefedés (kör alapterületű) ellenállhat viszonylag erős szeleknek is. A Cross Pole készlet általában nem szükséges a medencefedés KÖR- M vagy KÖR- L. méretek számára. Ennek ellenére javasoljuk, hogy használja a keresztmerevítő szettet, ha a medencefedést nem szélvédett helyre telepíti.

Megjegyzés: A BUBIS medencefedés nem képes ellenállni a nagy szeleknek, valamint a közepes vagy nagy hóesésnek vagy esőnek. De a Cross Pole Set-el nagyobb biztonságot és merevítést biztosíthatunk a medence sátorunknak, mint nélküle.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Cross Pole Set (CPS) telepítése után a medencefedésünk megnyitása és bezárása több időt fog igénybe venni.
Összeszerelési idő: körülbelül 15 perc. (Két felnőtt esetében), vásárlás esetén magyar nyelvű használati útmutatót biztosítunk.

Leírás:
2019-es évtől kezdődően az M/L és XL kör méretű medencefedésekhez választható kiegészítőként megvásárolható. Választhat, egy vagy kettős keresztoszlop készlet közül. Az M-es kör fedés esetében egy keresztpólus-készlet általában elegendő erősséget tud biztosítani. Az L-es kör fedés esetén viszont ajánlott a dupla keresztoszlop készlet. Az XL kör fedéshez viszont csak dupla CPS (keresztoszlop) kapható.

Jelenleg nem raktári termék, érkezési idő: 2019. május közepe/vége

CPS (keresztmerevítő) készlet, buborékos medencefedéshez M-es kör méretű fedéshez

Simpla szett
Egység ár:
Nettó: 17.600.-Ft+ÁFA/szett
Bruttó: 22.352.-Ft/szett+száll. klts

Dupla szett
Egység ár:
Nettó: 22.400.-Ft+ÁFA/szett
Bruttó: 28.448.-Ft/szett+száll. klts

CPS (keresztmerevítő) készlet, buborékos medencefedéshez L kör méretű fedéshez

Simpla szett
Egység ár:
Nettó: 19.200.-Ft+ÁFA/szett
Bruttó: 24.384.-Ft/szett+száll klts

Dupla szett
Egység ár:
Nettó: 24.000.-Ft+ÁFA/szett
Bruttó: 30.480.-Ft/szett+száll klts

CPS (keresztmerevítő) készlet, buborékos medencefedéshez XL kör méretű fedéshez

Simpla szett
nincs

Dupla szett
Egység ár:
Nettó: 25.600.-Ft+ÁFA/szett
Bruttó: 32.512.-Ft/szett+száll klts