Kiegészítő termékek

Buborékos medencefedésekhez külön megvásárolható elemek, kiegészítő szerelvények

2019-es évtől kezdődően bevezetésre került a keresztmerevítő (Cross Pole Set) egység, amely opciós tételként megvásárolható az M-es kör, L-es kör és XL-es kör fedésekhez, egyes vagy dupla merevítéssel!!!

Cross Pole Set készlet

A Cross Pole készlet a medencefedésünk extra erősségét adja. Ezáltal egy enyhe havazás vagy nagy mennyiségű eső esetén sem kell számolni a fedésünk tönkremenetelére!

A szett kétféle erősségben létezik.

Az M-es és L-es kör fedés esetében van Simpla és Dupla keresztmerevítő készlet beszerzésére.

Az XL-es kör fedésnél csak Dupla keresztmerevítő készlet szerezhető be.

1.) Kemény felületekhez használatos szerelő készlet

Kemény felületű szerelő készlet a SunnyTent Oval medencék számára:

A takarókat minden esetben rögzíteni kell fixen a talajba, így a sátor elég stabil lesz le- illetve kitakarásnál . A STANDARD készletben található “rögzítőelemek” csak puha felületre (fű, mesterséges gyep, homok, fa, kéreg stb.) történő felhasználásra használhatjuk. De ez nem azt jelenti, hogy a SunnyTent buborékos medencefedéseket nem helyezhetjük kemény felületekre. Erre a célra van ez a “kemény felületű telepítési készlet”.

M és L méretű kör formájú takarókhoz

Ez a telepítő készlet egy dobozból áll, amely:
-6 fém kemény felületű forgócsap
-6 hab ellennyomású tárcsa
-2 fém saroktartó
-csavarok és dugók
A szerelési idő körülbelül fél óra.

XL méretű kör formájú takaróhoz

Ez a telepítő készlet egy dobozból áll:
-10 fém kemény felületű forgócsap
-6 hab ellennyomású tárcsa
-2 fém saroktartó
-csavarok és dugók
A szerelési idő körülbelül fél óra.

M és L méretű OVÁLis formájú takarókhoz

Ez a telepítő készlet egy dobozból áll, amely:
-6 fém kemény felületű forgócsap
-6 hab ellennyomású tárcsa
-4 fém sarokelem
csavarok és dugók
A szerelési idő kb. 45 perc.

2.) Puha felületekhez használatos szerelő készlet

Csuklós horgony a SunnyTent Kör és OVÁL típusú medencefedésekhez.

A SunnyTent kerek két horgonyos csuklós mechanizmussal rendelkezik. A sátorpólusok végei ezekhez a horgonyokhoz vannak kötve.
A SunnyTent kerek méretű fedések két csuklós horgonnyal vannak ellátva. Ezek nagyon erős acél anyagból készülnek.

1 csuklós pánt SunnyTent körfedéshez, M/L méretekhez

A SunnyTent kerek fedések két csuklós pánttal kerülnek forgalomba. Ezek nagyon erős acél anyagból készültek. Lehetőség van új horgonyok megrendelésére is. Megjegyzés: a képen két horgony látható. Külön megrendelhetőek. Az egységcsomagban csak 1db csuklós pánt van.

1 csuklós pánt SunnyTent körfedéshez, XL mérethez

A SunnyTent kerek fedések két csuklós pánttal kerülnek forgalomba. Ezek nagyon erős acél anyagból készültek. Lehetőség van új horgonyok megrendelésére is. Megjegyzés: a képen két horgony látható. Külön megrendelhetőek. Az egységcsomagban csak 1db csuklós pánt van.

1 csuklós pánt SunnyTent OVÁLfedéshez, M és L méretekhez, “bal” oldali

A SunnyTent Oval M és L fedések 4db csuklós pánttal kerül forgalomba
Megjegyzés: A SunnyTents M és L Ovális 4db rögzítőeleme nem egyforma: két bal oldali és két jobb oldali van a komplett dobozban. Az egységcsomagban csak 1db csuklós pánt van.

1 csuklós pánt SunnyTent OVÁLfedéshez, M és L méretekhez, “jobb” oldali

A SunnyTent Oval M és L fedések 4db csuklós pánttal kerül forgalomba
Megjegyzés: A SunnyTents M és L Ovális 4db rögzítőeleme nem egyforma: két bal oldali és két jobb oldali van a komplett dobozban. Az egységcsomagban csak 1db csuklós pánt van.

3 db SunnyTent spirál csap, Kör és OVÁL típusú medencefedésekhez.

A kerek “M” méretű buborékos medencefedés csomagban összesen 3 spirál csap található, amik rögzítését csak is puha felületbe ajánljuk. Az összes többi takaró (Kör L, Kör XL, Oval M, Oval L) 6 spirálcsappal van ellátva. Ezek a spirálcsapok teljesen fémből készültek, ezért nagyon erősek. Ha egy spirálcsap eltörik, vagy elvesztik, rendelhet egy új készletet. Az készlet három spirálcsapot tartalmaz.
Megjegyzés: Ha a buboréktakarókat kemény felületre szeretné telepíteni, akkor további kötő és rögzítő elemek szükségesek.

3 db-os SunnyTent spirálcsap készlet

Hosszúsága kb. 22 centiméter.

3 darabos SunnyTent műanyag zárócsap készlet, Kör és OVÁL típusú medencefedésekhez.

A kerek “M” méretű buborékos medencefedés csomagban összesen 3 műanyag zárócsap található, amik rögzítését csak is puha felületre ajánljuk. Az összes többi takaró (Kör L, Kör XL, Oval M, Oval L) 6 db műanyag zárócsappal van ellátva. Ezek a zárócsapok “biztosítják” a csuklós pántokat, hogy véletlenül ne nyíljanak ki. Ha egy műanyag zárócsap eltörik vagy eltűnik, akkor rendelhet egy új készletet.
Megjegyzés: A zárócsapok kemény felülethez nem valóak, ha mégis kemény felületen lesz a buborékos medencetakaró telepítése akkor további kiegészítő elemekre lesz szüksége.
A készlet három műanyag zárócsapot tartalmaz.
Megjegyzés: Ha a buboréktakarókat kemény felületre szeretné telepíteni, akkor további kötő és rögzítő elemek szükségesek.

3 darabos műanyag zárócsap készlet, Kör és OVÁL típusú medencefedésekhez.

Hosszúsága kb. 30 centiméter.
Egy készlet 3 db zárócsapot tartalmaz

3.) SunnyTent buborékos medencetakarók elemválasztékai

Merevítő rudak SunnyTent buborékos medencetakarókhoz, kör és OVÁL típusú medencefedésekhez.

A SunnyTent merevítő rudazatok 12,7 mm vastag, erős de könnyű flexibilis üvegszál anyagból készülnek. Így a SunnyTent buborékos medencetakaró képes ellenállni a az erős szeleknek is. Csak nagyon szélsőséges időjárási körülmények között törik el. Ha megrepedt, eltört vagy eltűnt, új merevítő rúd készletet vásárolhat.

2 darab merevítőrúd készlet, Kör M és OVÁL M típusú medencefedésekhez.

A készlet: 2db komplett rudazatot tartalmaz ami 9 darab kissé hajlékony üvegszál rudazatból áll, melyek egy rugalmas gumiszalaggal vannak egymáshoz rögzítve. Kör M és Ovál M méretekhez való szett!

3 darab merevítőrúd készlet, Kör M és OVÁL M típusú medencefedésekhez.

A készlet: 3db komplett rudazatot tartalmaz ami 9 darab kissé hajlékony üvegszál rudazatból áll, melyek egy rugalmas gumiszalaggal vannak egymáshoz rögzítve. Kör M és Ovál M méretekhez való szett!

10 darab merevítőrúd készlet, OVÁL M típusú medencefedéshez.

A készlet: 10db komplett rudazatot tartalmaz ami 9 darab kissé hajlékony üvegszál rudazatból áll, melyek egy rugalmas gumiszalaggal vannak egymáshoz rögzítve. Ovál M méretekhez való szett! Az Ovál M alapcsomag 10db rudazatot tartalmaz!

2 darab merevítőrúd készlet, KÖR L és OVÁL L típusú medencefedésekhez.

A készlet: 2db komplett rudazatot tartalmaz ami 11 darab kissé hajlékony üvegszál rudazatból áll, melyek egy rugalmas gumiszalaggal vannak egymáshoz rögzítve. Kör L és Ovál L méretekhez való szett! A Kör L alapcsomagban 7db az Ovál L alapcsomag 10db rudazatot tartalmaz!

3 darab merevítőrúd készlet, KÖR L és OVÁL L típusú medencefedésekhez.

A készlet: 3db komplett rudazatot tartalmaz ami 11 darab kissé hajlékony üvegszál rudazatból áll, melyek egy rugalmas gumiszalaggal vannak egymáshoz rögzítve. Kör L és Ovál L méretekhez való szett! A Kör L alapcsomagban 7db az Ovál L alapcsomag 10db rudazatot tartalmaz!

10 darab merevítőrúd készlet, OVÁL L típusú medencefedéshez.

A készlet: 10db komplett rudazatot tartalmaz ami 11 darab kissé hajlékony üvegszál rudazatból áll, melyek egy rugalmas gumiszalaggal vannak egymáshoz rögzítve. Ovál L méretekhez való szett! Az Ovál L alapcsomag 10db rudazatot tartalmaz!

2 darab merevítőrúd készlet, KÖR XL típusú medencefedéshez.

A készlet: 2db komplett rudazatot tartalmaz ami 11 darab kissé hajlékony üvegszál rudazatból áll, melyek egy rugalmas gumiszalaggal vannak egymáshoz rögzítve. Kör XL méretekhez való szett! Az Kör XL alapcsomag 8db rudazatot tartalmaz!

3 darab merevítőrúd készlet, KÖR XL típusú medencefedéshez.

A készlet: 3db komplett rudazatot tartalmaz ami 11 darab kissé hajlékony üvegszál rudazatból áll, melyek egy rugalmas gumiszalaggal vannak egymáshoz rögzítve. Kör XL méretekhez való szett! Az Kör XL alapcsomag 8db rudazatot tartalmaz!

Buborék héjazat a SunnyTent Kör és OVÁL típusú medencefedésekhez.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez nem a teljes csomag!
A SunnyTent buborékos medencetakaró héjazata nagyon erős PE fóliából készül. Így a SunnyTent képes ellenállni a szélnek. Csak kivételes körülmények között (például éles tárgyak vagy nagyon extrém időjárás) sérülhet meg a héjazat. Ha ez nem javítható, akkor beszerezhet külön héjazatot a saját takarójához. Javasoljuk azonban, hogy először vegye fel velünk a kapcsolatot, és érdeklődjön, hogy a probléma más módon megoldható-e.

1 db PE Vászon a SunnyTent kör M mérethez

A csomag 1 db SunnyTent M méretű héjazatot tartalmaz, további kiegészítők nélkül. Méretének alapátmérője D=4,40 m, felső magassága: H=2,20 m

1 db PE Vászon a SunnyTent kör L mérethez

A csomag 1 db SunnyTent L méretű héjazatot tartalmaz, további kiegészítők nélkül. Méretének alapátmérője D=5,40 m, felső magassága: H=2,70 m

1 db PE Vászon a SunnyTent kör XL mérethez

A csomag 1 db SunnyTent XL méretű héjazatot tartalmaz, további kiegészítők nélkül. Méretének alapátmérője D=6,40 m, felső magassága: H=3,20 m

1 db PE Vászon a SunnyTent OVÁLIS M méretűhöz

A csomag 1 db OVÁLIS SunnyTent M méretű héjazatot tartalmaz, további kiegészítők nélkül. A SunnyTent ovális mérete: Hosszúság: L=6,50 m,  szélesség: SZ=4,40 m, felső magasság: H=2,20 m

1 db PE Vászon a SunnyTent OVÁLIS L méretűhöz

A csomag 1 db OVÁLIS SunnyTent L méretű héjazatot tartalmaz, további kiegészítők nélkül. A SunnyTent ovális mérete: Hosszúság: L=7,50 m,  szélesség: SZ=5,40 m, felső magasság: H=2,70 m

Buborék héjazat részek a SunnyTent OVÁL típusú medencefedésekhez.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez nem a teljes csomag.
A SunnyTent buborékos medencetakaró héjazata nagyon erős PE fóliából készül. Így a SunnyTent képes ellenállni a szélnek. Csak kivételes körülmények között (például éles tárgyak vagy nagyon extrém időjárás) sérülhet meg a héjazat. Ha ez nem javítható, akkor beszerezhet külön héjazatot a saját takarójához. Laza vászon, csak végfal vagy közbenső takarórész, külön-külön a SunnyTent ovális M és L méretű fedésekhez.

1 db végfali PE Vászon a SunnyTent OVÁLIS M mérethez

A csomag 1 db SunnyTent OVÁLIS M méretű héjazathoz tartalmaz, 1db végfalat.

1 db végfali PE Vászon a SunnyTent OVÁLIS L mérethez

A csomag 1 db SunnyTent OVÁLIS L méretű héjazathoz tartalmaz, 1db végfalat.

1 db közbenső betétfal PE Vászon a SunnyTent OVÁLIS M mérethez

A csomag a SunnyTent OVÁLIS M méretű héjazathoz tartalmaz, 1db közbenső betétfalat. Méret: szélessége: 2,0 m

1 db közbenső betétfal PE Vászon a SunnyTent OVÁLIS L mérethez

A csomag a SunnyTent OVÁLIS L méretű héjazathoz tartalmaz, 1db közbenső betétfalat. Méret: szélessége: 2,0 m