Buborékos medencetakarás, medencefedés

Egy buborékos fedés többféle célra: Például, nyáron elhelyezheti a SunnyTent-et a medencéjére de télen a trambulinjára. Dupla használat egy áron! Ezenkívül a SunnyTent tökéletes a homokozó tiszta és szárazon tartására is! És mi van a zöldséges kerttel? Az ovális SunnyTent buborék takaró különösen alkalmas erre is. A buborékos medencefedés funkciója: Abban rejlik, hogy egy kis medence gyorsabban melegszik fel, mint fedés nélkül. Valójában a SunnyTent úgy működik, mint egy üvegház, és mint egy üvegház, a belső hőmérséklet általában sokkal magasabb, mint a külső hőmérséklet. Medencénk vízének melegen tartásának és melegítésének fokozása érdekében kiegészíthető még az SSR szolár takaró fedéssel is.
A buborék takaró mindenféle tárgy letakarására, védelmére felhasználható. Az átlátszó buborék takaró szélálló, minden ami alatta van tiszta és száraz marad. Néhány ötlet melyre még használható a buborékos SunnyTent takaró: -hinta / tető sátor, -Jacuzzi / pezsgőfürdő /, -föld feletti és földbe épített kisebb méretű medencék takarása /felfújhatós, fémpalástú barkács áruházakban beszerezhető modellekre/, -tűzifa tárolására, -széna tároló, -pótkocsi sátor / pótkocsi / motorkerékpár tároló, -építőanyag tároló, -játszó és alvó sátor gyerekeknek, -kültéri esti fényképezés a természetben

A téli, kiszámíthatatlan időjárás okozta meghibásodások elkerülése érdekében, kérjük tartsák be a következő fontos utasításokat, ha a BUBIS fedés télen is használatban van!

  • 50km/h sebességet meghaladó széllökések előtt a fedést hajtsák ki és terheljék le olyan módon, hogy azt a szél ne tudja felkapni, valamint a leterhelt súly ne okozhasson kárt a PE fóliában és a merevítő pálcákban
  •  Nagy mennyiségű hó esetén különösen gondoskodni kell azok eltávolításáról, úgy, hogy a leseprés következtében ne sérülhessen meg a PE medencefólia takaró
  • Ne várjuk meg a 10-20cm-es hó vastagságot! 5cm-es hó vastagságnál is seperjük le a medencetakaróról a képződött csapadékot, mivel a rákerült hó mennyiség és a téli időszakokban jelentkező nagy erősségű széllökések együttes hatásánál sérülhet a medencefedést!
  • Ha nem akarjuk a fenti figyelmeztetéseket megtenni, úgy a legegyszerűbb, ha a medencefedésünket szétszedjük és eltesszük egy olyan helyre ahol védve van a szélsőséges időtől, nincs fagyveszély, nincs csapadék, száraz és tiszta helység.
  • Tárolásnál a legcélszerűbb olyan helyet keresni ahol állandó plusz hőfok van, száraz, csapadékmentes és tiszta.
  • Tárolni, mindig a saját dobozába vagy betakarva fóliába, kartonpapírba a legcélszerűbb!!!

Medencefedés

Trambulin lefedés

Homokozó letakarás

Zöldségeskert takaró

A buboréktakaró az egyik legjobb megoldás, úszómedencéjének tisztán és melegen tartására!. A buboréktakaró segítségével nem lesz hideg és koszos a medencevíz.
A SunnyTent buboréktakaró használatával mindig tiszta és meleg úszóvizet kap, anélkül, hogy magas energiaköltségek lépnének fel.

Figyelem: A buborékos medencetakaróknak nem az a célja, hogy megakadályozza a gyermekeket, háziállatokat (vagy más állatokat) abban, hogy bejussanak, beessenek a medencébe. Elsősorban nem ez a funkciója!

Olvassa el a Gyakran Feltett Kérdések oldalon szereplő kérdez-felelek válaszokat!

A SunnyTent mint úszómedence sátor

Tavasszal és ősszel és néhány hűvösebb nyári nap után a medencevíz hideg lehet számunkra. A buboréktakaróval ez csupán már csak a múlté. A buboréktakaró az “üvegház” elvét használja, ami gyorsan melegíti fel a medence vizet. Az átlátszó fedés megsokszorozza a nap erejét, hogy a vizet fel tudja melegíteni. Így áprilistól – szeptemberig a medencevíz gyorsan felmelegszik vagy melegebbé válik mint fedés nélkül. És még akkor is segít, ha kevés a napsütéses órák száma. Így sokkal többet élvezheti medencéjét! És mindezt anélkül teszi, hogy energiát használnánk fel. Megsokszorozhatjuk hatásfokát ha takarásként még SSR takarókat is használunk!

Ezenkívül a buborékos medencetakarókat, sátorként is használja, hogy a medence víz tisztaságát megőrizzük. Levelek, virágok és a madarak ürülékei így már nem kerülnek be a medencevízben. Ezért a medence tisztán tartására is kevesebb időt kell szánni, valamint a medencevíz gyakori cseréje sem szükséges. Ez segít a környezet védelemben és pénzt takarít meg a kevesebb víz használattal, valamint klór, pH növelő/csökkentő, algagátló vegyszer mennyiség is csökkenthető. 

Milyen élettartammal számoljunk egy buborékos medencefedés esetében?

A SunnyTent buborékos medencetakaró élettartalma nagyban függ a használattól és a tárolástól.

– Ha télen/nyáron, tehát egész évben fel van állítva, akkor 3-5 év körülire lehet számolni.
– Ha a buborékos medencetakaró csak nyáron van felállítva és télére szétszedve, száraz, pormentes helyen az eredeti dobozában tárolja, akkor legalább 5-7 évig lehet számolni a PE héjazat élettartamát. Ne aggódjon, ha eltelik az idő és tönkre ment a takaró héjazata, nem szükséges megvenni ismételten az egész fedést, elég csak a tönkrement elemeket megvásárolni.

Modellek és méretek

A Sunnytent buboréktakaró 5 különböző méretekben és 2 féle (kerek és ovális) modellben kapható. Válassza ki azt a modellt, amely a leginkább megfelelő az Ön úszómedencéjéhez a trambulinjához vagy homokozójához. Kérjük, vegye figyelembe  medencéjének méretét és a személyes igényeket. Kattintson erre a linkre, hogy a következő oldalon szereplő táblázatok megsegítsék az Ön választását. Vagy ha egyedi, nem szerepel a táblázatban az Ön medencéjének mérete, kérjük, írjon e-mailt és mi válaszként megajánljuk a legoptimálisabb méretet.

A zöldségtárolóhoz sokkal egyszerűbb választani, mivel a buborék takaró méretét a zöldségkert alapterülete határozza meg.

1.) Kör medencékre való “M” méretű buboréktakaró

01 Képgaléria-SunnyTent-Kör M méret

“M” méretű kör formájú – buboréktakaró

Alapterület átmérő: D=4,40 m.
Maximális magasság: H=2,20 m.
Telepíthetőség: kör alapterületű medencékre, teljesen kiemelt/félig süllyesztett/teljesen besüllyesztett
Telepítési idő: <1 óra, 2 fő

Bővebb információk, ÁRAK az “M” méretű buborékos medencefedésről

2.) Kör medencékre való “L” méretű buboréktakaró

SunnyTent-kör medence buboréktakaró L méret, D5,40m
kör buborékos medencefedés SunnyTent, buborékos medencefedés, ideális felfújható, fémpalástú, fóliás, pancsoló, barkácsáruházi medencék lefedésére

“L” méretű kör formájú – buboréktakaró

A SunnyTent L méretének átmérője 5,40 m, felső magassága pedig 2,70 m. Ez a méret alkalmas kisebb méretű pancsolókra, fémpalástú medencékre, kisebb úszómedencékre, homokozókra, növényi kertekre és  trambulinokra.

Alapterület átmérő: 5,40 m.
Maximális magasság: 2,70 m.
Telepítési idő: <1 óra, 2 fő

Bővebb információ, ÁRAK az “L” méretű buborékos medencefedésről

3.) Kör medencékre való “XL” méretű buboréktakaró, medencesátor

SunnyTent kör medence buboréktakaró XL méret, Buborék Medencetakaró XL méret kör, medencefedés, felfújható, fémpalástú pancsolók ideális medencefedése
kör félig sülly medence buborékos medencefedés SunnyTent-07, kör buborékos medencefedés SunnyTent, buborékos medencefedés, ideális felfújható, fémpalástú, fóliás, pancsoló, barkácsáruházi medencék lefedésére

“XL” méretű kör formájú – buboréktakaró

Alapterület átmérő: D=6,40 m.
Maximális magasság: H=3,20 m.
Telepítési idő: <1 óra, 2 fő

A SunnyTent XL méretű takaró alapterületének átmérője 6,40 m, a felső magassága pedig 3,20 m. Ez a méret alkalmas úszómedencékhez, nagyobb méretű gyermek homokozókhoz, növényi kertekhez és nagyobb méretű trambulinokhoz. Szerelési idő: 1 óra 2 fő esetén.

Bővebb információk, ÁRAK az “XL” méretű buborékos medencefedésről

4.) OVÁL medencékre való “M” méretű buboréktakaró, medencesátor

SunnyTent-oval L méretű buborékos medencefedés, medencetakarás, ideális felfújható, fémpalástú fóliás, barkácsáruházi pancsolók kis-közepes medencéinek lefedésére, letakarására

“M” méretű ovális formájú – buboréktakaró

A SunnyTent ovális medencetakaró mérete “M”, maximális hosszúsága: 6,50 m, maximális szélessége: 4,40 m és a felső magassága: 2,20 m, ez a méret alkalmas úszómedencékre, homokozókra, növényi kertekre és nagyobb méretű trambulinokra. Szerelési idő: c.a.: 2 óra 2 fő esetén.

Alapterület átmérő: 6,50 m. x 4,40 m.
Maximális magasság: 2,20 m.
Telepítési idő: <2 óra, 2 fő

Bővebb információk, ÁRAK az “M” méretű Ovális buborékos medencefedésről

5.) OVÁL medencékre való “L” méretű buboréktakaró, medencesátor

SunnyTent-oval L méretű buborékos medencetakarás

“L” méretű ovális formájú – buboréktakaró

A SunnyTent ovális alapterületű és L méretű buborékos medencetakaró maximális hossza: 7.50 m a maximális szélessége: 5.40 m, felső magassága: 2.70 m. Ez a méret alkalmas közepes méretű úszómedencékhez, homokozókhoz, növényi kertekhez és nagyobb méretű trambulinokhoz. Szerelési idő: közel 2 óra 2 fő esetén.

Alapterület átmérő: 7,50 m. x 5,40 m.
Maximális magasság: 2,70 m.
Telepítési idő: <2 óra, 2 fő

Bővebb információk, ÁRAK az “L” méretű Ovális buborékos medencefedésről

Nyári medencézés mellett, kerékpározás vagy túrázás alatt ideális szórakoztató partnereink lehetnek a víz- és porálló Bluetooth hangszórók, melyekkel kedvenc zenéinket élvezhető minőségben hallgathatjuk!