Állítható sebességű szivattyúk

Állítható sebességű szűrőszivattyúk, a beépített frekvencia szabályzónak köszönhetően a korszerű üzemvitel éppúgy megvalósítható mint az energiatakarékos mûködtetés. Akár WIFI kapcsolaton keresztül okos alkalmazásokkal vezérelhető szűrőszivattyúk.

BADU® SPECK szivattyúk

Termékinformáció “BADU® SPECK GREEN szivattyúkról”
Forradalmian új innovációval, szabadalmaztatott állandó mágneses motorral a BADU® SPECK GREEN szivattyúk új szabványokat állítanak fel az energiafogyasztás, az üzemeltetési költségek és a vízminőség terén. Típus függően előre beállított motorfordulatszámokkal vagy külön programozható és vezérelhető funkciókkal. Ezek az értékek (típustól függően) 1000-től 3000rpm/min fordulat között állíthatóak kis lépésekben. A BADU® Resort 50/70/110-PM szivattyúmotorokhoz külön vezérlés rendelhető. Ezek a BADU GREEN szivattyúk vezérelhetőek, BADU Logic 3 + web manager, BADU Eco Logic és BADU ECO DRIVE II vezérléssel.

BADU® Eco Touch-Pro II

Badu Eco Touch Pro II szivattyú állítható sebességű szűrőszivattyú

BADU® Gamma Eco VS

BADU GAMMA ECO VS ÁLLÍTHATÓ SEBESSÉGÛ SZIVATTYÚ

BADU® Eco Motion

BADU_EcoMotion_NEW szivattyú, állítható sebességű szűrőszivattyú

BADU® Prime Eco VS

BADU_PrimeEcoVS szivattyú állítható sebességű szűrőszivattyú

BADU® Resort 50/70/110-PM

BADU_ResortPM_70, állítható sebességű, frekvenciaszabályzós szűrőszivattyú NEW

BADU® vezérlők

BADULogic_3 NEW, fordulatszám változtató vezérlő egység BADU GREEN szűrőszivattyúkhoz

DAB E-SWIM szivattyúk

Termékinformáció “DAB E-SWIM szivattyúkról”

Nincs VIBRÁCIÓ – LOW NOISE

Extrém alacsony működés, nincs vibráció, nincs hűtőventilátor, csak rezgéscsillapító lábak. Egy speciális vízhűtéses motor. A speciális vízhűtéses motornak köszönhetően, az inverter technológia és a rezgéscsillapító lábak teszik az E-Swim-et a legcsendesebb medence szivattyúvá a piacon.

Kategóriájában az E-SWIM a leghalkabb és leghatékonyabb medence szűrőszivattyú a 4 literes beépített nagy kapacitású szűrőkosárral. Az E-SWIM ötvözi a fejlett hidraulikus alkatrészeket, frekvenciaváltó technológiát és a magas hatékonyságú állandó mágneses motort (innovatív vízhűtés). Csendes üzemű és megbízható, kifejezetten víz keringetéshez és szűréshez fejlesztve közületi és magán medencék számára egyaránt. Ezen felül korlátozottan alkalmas mezőgazdasági és ipari körülmények közötti használatra.

DAB E-SWIM 150

DAB E-SWIM változtatható fordulatszámú szűrőszivattyú