Céginformáció

Ismerje meg cégünk által forgalmazott új szolár medencetakarókat!!!

Ismerje meg cégünk által forgalmazott új buborékos medencefedéseket!!!

Cégünk 1991-ben kezdte el működését mint uszodatechnikai berendezéseket forgalmazó cég.

 Kezdetben a német Krülland cég képviseletét láttunk el az Kelet-Magyarországi régióban, majd a fokozódó érdeklődés miatt más cégek által gyártott termékeket is kezdtünk el forgalmazni. Így szélesebb területet tudunk kínálatunkkal lefedni, meglévő és leendő partnereinknek egyaránt. Mostanság az uszodatechnikában megtalálható összes terméket forgalmazzuk, raktárunkból azonnal szállíthatóak, melyek nincsenek raktári készleten azokat rövid átfutási idővel biztosítani tudjuk.
Minden éven, felkeressük a német gyárat, hogy megbeszéljük az adott év technikai újdonságait. Emellett rendszeresen járunk Magyarországon rendezett uszodatechnikai szaknapokra, hogy mindig naprakész információkkal lássuk el ügyfeleinket.
Fő profilunk az uszodatechnikában járatos, fóliás medence kivitelezése, gépészeti munkák ellátása, karbantartása, javítása és az esetleges hibák megelőzése időszakos ellenőrzésekkel valamint az uszodatechnikában használatos vegyszerek kereskedelme, melyek OTH ÁNTSZ engedéllyel rendelkeznek. Szakmai tanácsokkal segítjük a háztartásoknál és vállalatoknál felmerülő problémák megelőzését.
Célunk minőségi szolgáltatást nyújtani és ezzel a minőséget képviselni. A színvonalas munka érdekében, folyamatosan fejlesztjük eszköztárunkat és technológiánkat is.
Megbízható, precíz kollégáinkkal belátható határidőn belül igyekszünk rugalmasan kielégíteni ügyfeleink igényeit.
 Elkészült medencéinkkel nemcsak ebben a régióban találkozhat (Borsod Abaúj-Zemplén megye, Szabolcs-Szatmár Bereg megye, Hajdú-Bihar megye), hanem országszerte bárhol. Megtalálhatóak Budapesten, Pécsett, Debrecenben, Nyíregyházán, Tihanyban, Komáromban, Szlovákiában, Ausztriában és Olaszországban is. Jelenleg fém palástú-fóliás, előregyártott beton zsalukőből, POROCELL vagy CELLPOOL épített fóliás medencék szerepelnek választékunkban. Egyedi épített, fóliás valamint monoblokk pezsgőfürdőkkel is szívesen állunk rendelkezésükre. Vasbeton szerkezetű csempés, illetve üvegmozaikos medencék gépészetének, látványelemeinek teljeskörű palettája ugyanúgy megtalálható katalógusunkban.
 Ma már a magán célú medencék telepítése mellett rendszeresen részt veszünk – alvállalkozóként – nagyobb projectek megvalósításában is. Egyedi uszodatechnikai élményelemekre is megbízható hátteret nyújtunk a magán- és közösségi fürdők kivitelezésénél egyaránt. Forgalmazott termékeink között megtalálhatók a látványelemek közül rozsdamentes vízköpők, élményberendezések, korlátok, kapaszkodók, nyakmasszázs, ellenáramoltató berendezések illetve egyéb technológiai eszközök és segédanyagok.
A medencék üzemeltetéséhez szükséges karbantartó és kémiai szerek, vegyszerek, tesztműszerek szerencsi bemutatótermünkben megtekinthetőek. Munkatársaink nagy hangsúlyt fektetnek ügyfeleink szakszerű, udvarias kiszolgálására, valamint az általunk elvégzett munka minőségére. Ügyfeleink számára biztosítani tudjuk a medencék egész évi kémiai és gépészeti karbantartását, valamint vállaljuk a téli-nyári átállás munkálatait is. Az Önök igényeinek megfelelően további komfortnövelő kiegészítőkkel igyekszünk a megfelelő luxus érzetet biztosítani melyeket személyesen bemutatótermünkben meg is tudunk mutatni.